Film, serial, carte – recomandare pentru fete


Saptamana aceasta, pentru recomandarile mele de film, carte si serial o sa vorbesc doar cu fetele. Asta nu inseamna ca propuneri nu pot fi incercate si de baieti, dar noi fetele vibram la total alte lucruri decat ei, asa ca, de multe ori se intampla ca micile noastre placeri sa li se para amuzante sau naive. Eu cred ca, daca nu ati citit si vazut ceeea ce urmeaza, trebuie sa o faceti numaidecat!

 1. “Eat, pray, love” (2010) – o poveste frumoasa despre cautarea sensului vietii a unei femei pusa in fata unui divort. Ceea ce este delicios la acest film este faptul ca personajul principal, Liz (Julia Roberts), ne poarta prin America, Italia, India si Bali. Descoperim obiceiuri ale locului, modul in care oamenii traiesc si percep iubirea si asistam la frumoasa poveste de dragoste dintre Liz si brazilianul Felipe (Javier Bardem). Orice femeie trece printr-un moment extrem de dificil in viata ei, asa ca “Manaca, roaga-te, iubeste” este ceea ce ai nevoie cand vrei sa te regasesti! Puteti incepe si prin a citi cartea cu acelasi nume a lui Elizabeth Gilbert.

2. “50 Shades of Grey” – scrisa de E L James. Trilogia a inregistrat un succes uluitor in intreaga lume, dovada fiind faptul ca s-au vandut peste 60 de milioane de exemplare in doar 6 luni si a fost tradusa in nu mai putin de 50 de limbi. Am avut reticente in a o citi, dar am parcurs alaturi de Anastasia si Grey o poveste romantica, presarata cu scene de sex, dar, ceea ce mi-a placut este ca acest best seller te face sa te intrebi cum ar fi daca barbatul perfect ar exista si s-ar indragosti de tine. Nu cred ca exista asa ceva, dar putem visa. In plus, pe 14 februarie apare si filmul in Romania. Un mic pont: e mai ok sa o cititi in engleza!

3. “2 Broke Girls” (2011) – un serial care iti aduce intotdeauna zambetul pe buze. Povestea este simpla: 2 fete atat de diferite devin cele mai bune prietene, dupa ce Caroline isi pierde averea si este nevoita sa lucreze intr-un mic restaurant newyorkez. Max este o tipa amuzanta, putin plinuta, cu o copilarie dubioasa, astfel incat a devenit extrem de cinica. Caroline este visatoare, dar revine rapid cu picioarele pe pamant. Unul din cele mai simpatice personaje este Sophie, vecina lor emigrata din Polonia si care are un sex-appeal atipic.

Fetelor, astept sa imi spuneti ce alte idei aveti pentru zilele cand vreti sa va detasati putin de realiate! 🙂

Foto: www.filmetari.com

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • January 25, 2015
-->

Poate te interesează

Povestea din Cuibul Artiștilor
January 23, 2020
Te aștept la Shop my Library să cumperi cărți și să faci o faptă bună!
January 11, 2020
5 cărți care mi-au schimbat modul de gândire
January 05, 2020
De ce nu au mers relațiile tale în cuplu până acum
April 15, 2018
Film, serial, carte – emoție
March 24, 2018
Film, carte, teatru – Hawaii, dragostea modernă, Regele Lear
November 26, 2017

2 Comments

Andreea S
Reply January 25, 2015

Eu ma mai detasez si prin diferite interviuri cu vedetele mele feminine preferate sau uitandu-me la documentare de moda <3 .O sa incerc serialul dupa sesiune,cat despre 50...abia astept premiera :))

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *