Te aștept la Shop my Library să cumperi cărți și să faci o faptă bună!


Poate că și voi vă doriți ca anul acesta să citiți mai mult, așa că m-am gândit să vă invit la “Shop my library – Târg de carte cu prețuri mici și voie-bună“, un eveniment care se întâmplă pe 18 ianuarie, la Tucano Coffee din Afi Palace, între orele 11 și 17:00. Cea mai frumoasă parte este că orice carte costă între 5 și 30 lei și că poți descoperi atât cărți care nu se mai găsesc în librării, dar și apariții recente din 2019. Vor fi o serie de expozanți, iar în total se vor aduna sute de cărți. Așadar, fie că ești pasionat să umbli prin anticariate, fie că vrei să îți fac provizii de citit pentru 2020, cred că o să îți placă la Shop my library. În plus poți sta la o cafea și o poveste printre cărți, ceea ce este minunat pentru o zi de sâmbătă.

Anul acesta și pentru prima dată, voi fi expozant și promit să vin cu peste 40 de titluri bune. Tot ceea ce voi strânge din vânzarea cărților voi dona către Asociatia “Noi Orizonturi Familia”. Către ei am donat și ziua mea în octombrie. Am discutat din nou cu reprezentanții asociației, iar acum o vom ajuta pe Aki. Ea a avut o tumoră pe suprarenală și a fost operată. Acum are nevoie de chimioterapie și tratament personalizat în Turcia pentru a se face bine. Puteți dona și separat, iar contul și datele de contact vi le las – aici.

Sper ca suma strânsă din vânzarea cărților să ajute, măcar un pic. Eu voi fi la unul dintre standurile Shop my library și promit să am acolo și un borcan unde puteți dona și separat. M-ar bucura să cumpărați măcar o carte, să ne cunoaștem, să citim mai mult și să facem mai multe fapte bune anul acesta. Ne vedem pe 18 ianuarie!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • January 11, 2020
-->

Poate te interesează

Câteva recomandări – film, carte, serial, podcast
March 25, 2023
Câteva recomandări – film, carte, teatru, serial
May 26, 2022
Povestea din Cuibul Artiștilor
January 23, 2020
5 cărți care mi-au schimbat modul de gândire
January 05, 2020
Film, serial, carte – emoție
March 24, 2018
Film, carte, teatru – Hawaii, dragostea modernă, Regele Lear
November 26, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *