fbpx

Follow Me

Close
271432936_10159780799818256_8641876096184890857_n

Am lansat prima mea carte, “Freelancing de la zero la SUCCES“,  una dedicată în special celor care vor  facă pasul către freelancing, dar nu numai. A fost un proces lung, pe lângă cei 10 ani de experiență în digital, în sine scrierea și publicarea au însemnat luni de zile, implicarea multor oameni, editări, corectaturi, graficăgândit o serie de exerciții practice, tipăriturăales  public independent cu ajutorul PRINT ONE BOOKașteptat cartea și multe alte etape. Cu toate astea, feedback-ul primit de la cei la care a ajuns deja cartea  bucură și  face  cred  a meritat. Ceea ce mi-am dorit, atunci când am făcut schița pentru ceea ce avea  devină “Freelancing de la zero la SUCCES”, a fost  ofer celor care au nevoie de puțin curaj, care nu stiu de unde  înceapă, dar și celor care au sărit în freelancing fară un plan strategic. Stiu prea bine cum este, deoarece am trecut prin asta în urmă cu peste 3 ani, și nu a fost mereu ușor.

FREELANCING de la zero la SUCCES
Tot ce trebuie să știi pentru a reuși

„Formula de la zero la succes în freelancing nu este unică, ci doar varianta mea. Fiecare e dator să o găsească pe cea care îl definește. Această carte e menită să fie un ghid, gândită spre a se citi cu o agendă și un pix alături, deoarece cuprinde o serie de exerciții practice. Nu sunt obligatorii, dar sunt foarte utile, mai ales celor care se gândesc să devină freelanceri, dar nu stiu cum sau dacă să facă acest pas.
Am adunat în carte scurte istorii personale, informații din diferite domenii, dobândite de-a lungul carierei prin agenții de publicitate, la conferințe și training-uri prin alte țări, la workshop-uri, din cărți, din podcast-uri, retreat-uri sau cursuri de specialitate, dar mai ales din interacțiunea cu mii de oameni. Mi-au fost de folos atât cunoștințele acumulate, dar mai ales practica și faptul că am avut șansa să lucrez cu varii tipologii de clienți, locali, globali, mari, mici, simpli sau dificili.
În carte veți regăsi tot ce știu mai bun, ce a funcționat la mine și ce nu. Am adunat și momentele bune și cele din care am avut de învățat. E darul meu pentru freelanceri sau viitori freelanceri, deoarece consider că e important să oferim, să ne ajutam reciproc, să fim o comunitate și să creștem atât individual, cât și împreună, dezvoltând și piața.
Și îmi doresc să fim cât mai mulți freelanceri fericiți, de succes!”
Luminița Balaban

271424262_10159780799533256_4241433996739848090_n
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
-->