Singura aplicatie de mobil care isi propune sa faca o lume mai buna! (P)


Ca om de online, pasionat de tot ceea ce este nou in Social Media, vad zilnic o multime de aplicatii de mobil. Pe unele le testez apoi le sterg, altora am ramas fidela. Printre acestea se numara unele care ma ajuta in trafic, altele care imi dau idei pentru tinutele mele sau pe care le folosesc la alergat. Ceea ce nu am avut pana acum, din simplul motiv ca nu exista in Romania, este o aplicatie care sa isi propuna sa faca lumea un pic mai buna. In contextul dat si in aceste zile cand inca suntem tristi in urma celor petrecute, se fac donatii, se pune mai mult accent pe relatia si comunicarea cu cei dragi si se cauta solutii pentru a imbunatati ceva si la noi, dar si in societate, in ansamblu.

Va fac cunostinta cu WOWApp, aplicatie gratuita de chat, calling si video calling. Desi ati putea crede ca este similara cu Whatsapp, are in plus un sistem inedit prin care poti dona. Cu cat ai mai multe contacte in retea, cu atat acumulezi mai multe WowCoins. Acestea pot fi folosite fie in scop personal, fie pentru a suna in strainatate, fie pentru a face o fapta buna prin redirectionarea lor catre diferite ONGuri. In plus, poti baga credit fie pentru apeluri, fie pentru aceste donatii, cat si cand doresti. WOWApp distribuie utilizatorilor peste 70% din veniturile acumulate prin reclame. Poti sa alegi sa vezi aceste aduri sau sa le blochezi. Nu ai restrictii in acest sens.

Uite cum functioneaza!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=a-r0WS8oocs” autoplay=”yes”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XjJQBjWYDTs”]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

Ceea ce mai trebuie sa stiti este ca aplicatia a fost dezvoltata de o echipa de peste 70 de programatori romani, la initiativa unui investitor strain, Thomas Knobel. La nivel mondial exista deja peste 2000 de organizații non-guvernamentale pe care utilizatorii le pot susține prin intermediul aplicației WowApp În România, primele ONG-uri partenere sunt OvidiuRo, Hospice Casa Sperantei, Teach for Romania, Hopes and Homes for Children, Telefonul copilului, Fundatia Noi Orizonturi, Merci Charity Boutique si Fundatia pentru sprijin comunitar Bacau. 

Personal, de o saptamana de cand am instalat-o, m-am reconectat cu ceva prieteni cu care nu mai vorbisem de o vreme, am acumulat cateva coinuri si ma pregatesc sa donez catre HOSPICE. Lista ONGurilor o poti gasi – aici! Daca vrei sa intri si tu in retea, poti accesa: https://www.wowapp.com/w/read-my-mind!  WowApp functioneaza doar pe baza unei invitatii de la un prieten deja inscris. Te invit astfel sa facem fapte bune impreuna, sa demonstram inca o data ca prin Social Media se pot face si schimbari. E simplu si nu te costa nimic sa fii mai generos si sa faci bine cu ajutorul internetului!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=emOLfjtSqJQ” autoplay=”yes”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XjJQBjWYDTs”]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

Pentru mai multe detalii despre aplicatie si inscriere, accesati wowapp.com.

 • 3
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
 • November 26, 2015
-->

Poate te interesează

MASTERING Facebook & Instagram Ads – Curs pentru ANTREPRENORI
January 13, 2021
Prezentul și viitorul conținutului de la Wecontent 2019 (P)
November 13, 2019
Utile de la Conferința Influencer Marketing
September 17, 2019
De la Zilele Biz adunate – creativitate practică și inovație constructivă
November 27, 2017
Se pot introduce meseriile de pe net în COR?
March 11, 2017
Celebritățile, Profesioniștii sau Oamenii simpli – cine sunt cei mai importanți influențatori ai onlineului românesc?
May 27, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *