Ce am comandat de pe VitaMIX.ro și nebunia cu Pudra de Matcha (P)


Ca orice om care nu mănâncă deloc carne de ani de zile și care este tot mai atras de a renunța de tot la produse de origine animală (deși, recunosc, e foarte greu) sunt mereu în căutarea unor variante noi. În România stăm încă prost la acest capitol. Ba chiar este destul de costisitor să trăim sănătos, deoarece tot ceea ce găsim în supermarketuri la raionul de bio și eco are un preț mult mai mare comparativ cu celelalte. Dar, dacă înțelegi beneficiile alimentației sănătoase, în mod cert o să te bucuri ca și mine să afli că există Vitamix. L-am ochit pentru prima dată în Mall la Brăila, în vacanța de Paște la ai mei. Chiar îi spuneam mamei că am descoperit tot felul de bunătăți. Surpriza mea a fost să aflu că au și shop online, pe vitamix.ro. Și uite așa, în voie, am selectat o serie de produse și le-am pus în coș. Și în mod cert este doar începutul relației cu VitaMIX deoarece simt că voi deveni client fidel.

store

Prima alegere pe care mi-o doream de mult este Pudra ecologică de Matcha. Mi se întâmplă des să comand Matcha Latte în cafenele deoarece îmi place gustul. Evident, mă refer la un lapte de ovăz, de migdale sau de soia. Dar, nu știam că pudra de Matcha are atâta de multe proprietăți benefice. Este bogată în atioxidanti, da o stare de bine, ține nivelul de zahăr din organism sub control, ajută la slăbit, da energie corpului și chiar menține respirația proaspătă. Pudra de Matcha contribuie la ceea ce se cunoaște că al cincilea gust sau umami, caracterizat printr-o senzație bogată și cremoasă. Poate fi folosită în preparate de tip budincă, prăjituri și înghețată, dar și în cocktailuri. Mi se pare un ingredient minune, iar cea de la Springmarkt de pe vitamix.ro are 80 de grame și un preț super bun, așa că merită total.

În altă ordine de idei, pe vitamix.ro am mai găsit un ulei de Jojoba pentru ten cu probleme cum am eu, ulei de cocos cu care vreau să îmi fac niște măști de păr, diverse ale produse alimentare precum paste fără gluten și batoane proteice pe care le consum, de obicei, înainte de a face sport. Sunt foarte curioasă să testez și gama lor de dulciuri, dar și produsele pentru plajă din ingrediente naturale, că tot a început sezonul. Dacă ați comandat și voi de pe vitamix.ro, spuneți-mi cum vi se pare gama lor și ce ar trebui să încerc. Chiar sunt curioasă și mă bucur să observ că suntem tot mai mulți cei cărora ne păsa de ceea ce mâncăm, ce cosmetice folosim, de mediu și de propria sănătate!

61580769_10157305844608256_8790599016007073792_n

 • 50
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  50
  Shares
 • May 31, 2019
-->

Poate te interesează

VISION BOARD – instrument pentru a atrage ce îți dorești. Cum funcționează!
July 17, 2021
Mișcare acasă, fără diete, suplimente alimentare bune și echilibru
January 24, 2021
Înlocuiește obiectivele de început de an cu manifestarea intențiilor
January 08, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020
5 ani de când nu mai mănânc carne
June 15, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *