VISION BOARD – instrument pentru a atrage ce îți dorești. Cum funcționează!


Am tot auzit despre acest Vision Board fizic, adică un fel de Tablă a dorințelor. Cu toate astea, mulți ani am fost reticentă în a face una, deoarece mi se părea stupid și pentru că o încadram la capitolul magie picată din cer, un fel de “The Secret”, adică când doar aștepți ceva, fară acțiune. În ultimul an am tot lucrat pe partea mea de gândiri limitative, fie că e vorba de bani, fie de lucruri personale. Astfel, am înțeles mai profund cât de importantă este tehnica vizualizării pentru a manifesta în viața ta ceea ce vreiai sau să se întâmple. Și nu vorbesc despre a-ți pune o dorință, ci despre a trăi ca și cum acel lucru chiar s-a întâmplat în fiecare zi, a te vedea în acea stare și a simți în avans sentimentele de împlinire pe care consideri că ți le poate aduce. Asta înseamnă pe scurt a vizualiza ceea ce vrei, nu doar a sufla în lumânări și a-ți pune o dorință de care eventual îți e și frică și în care nici măcar tu nu crezi că are cum să devină realitate.

Asadar, la inceput de an mi-am promis ca voi crea și eu un Vision Board, o hartă a dorințelor mele. Au mai trecut câteva luni și o plecare de 2 luni jumătate din țară până să și fac acest lucru. Totuși, în mai simțeam că vreau un nou început și că trebuie să închei un capitol prin acțiune, adică prin a-mi schița lista de viitoare planuri și aspirații. Așa că, am luat un carton, am făcut un album foto în telefon cu poze personale sau de pe internet, am mers apoi și le-am printat. Le-am tăiat și prins pe carton, am făcut o meditație ghidată pentru a atrage energia pozitivă și am început să mă uit constant la Vision Board. De fiecare dată când privesc la pozele de acolo zâmbesc și am convingerea că totul va deveni realitate. Nu stiu dacă trăiesc în propria fantezie, dar pur și simplu așa simt. DAR, departe de mine gândul că toate vor pica din cer.

Vision Boardul mă ajuta să nu uit ceea ce vreau, să mă mobilizez mai mult, să caut modalități de a realiza și să atrag în viața mea oameni și situații pentru a-mi atinge scopurile.

Magia există, dar este în noi, ține de noi să o vedem și să o facem, să muncim pentru ea, să credem, să schimbăm medii, să lucram la noi. Magia nu e Abracadabra, așa cum, dacă faci un Vision Board și te uiți 5 ore pe zi la el, nu se va întâmpla absolut nimic dacă nu ieși din casa și faci ceva. Prima regula aici ar fi cam așa: degeaba pui pe Hartă că vrei un milion de euro până la anul  și apoi aștepți. Daca nici tu nu crezi, nu se va întâmpla. Țintele de pe Vision Board nu trebuie să fie realiste pentru alții sau în general, ci pentru ceea ce crezi tu despre tine. Dacă tu simți că vrei să îți iei mașină, dar cumva știi că nu va fi un Porsche, mai bine pui în ce crezi cu adevărat, pentru că sunt șanse mult mai mari să se îndeplinească. Adică șansele sunt în funcție de cât crezi.

Nu cred în reguli stricte nici de formă, nici de context pentru propriul tău Vision Board. Fă-l în orice formaă vrei, chiar și pe un perete. Revino la el zilnic sau mai rar, când simți că îți pierzi focusul. Este un instrument care te ajută, cum spuneam, să vizualizezi ce îți doreșți și ce ți-ar aduce bucurie, să revii la scopul tău, indiferent daca ai avut o zi sau o periodă mai complicată. Fă ceva concret, nu aștepta să pice din cer. Iar dacă meditația e parte din viața ta, să știi că e un sentiment plăcut să priveșți Visioan Board-ul după sesiunea de meditație. Și joacă-te, căa un copil, cu o paletă de culori, cu poze din reviste, cu cuvinte care să devină mantre precum ” Eu sunt puternic” și zâmbește cu ochii și sufletul când privești la tabla ta personală, care este, de fapt, o reflecție a punctului în care ești acum în viață și a aspirațiilor din viitor.

Și da, funcționează! Suntem în iulie și deja au devenit realitate 3 din cele 12 puse. Plus, ceea ce ai pe Vision Board nu are un timp presetat care expiră, nu e o cursă contra cronomentru și nici nu există deadline, așa că totul se va petrece când e momentul potrivit pentru tine. Cu calm, încredere, speranță, dar mai ales iubire cred că îți pot transforma toate visurile în realitate! Daca ai un Vision Board sau ai avut și a funcționat, să îmi lași în comentarii. Sunt tare curioasa de experiența ta!

 • 95
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  95
  Shares
 • July 17, 2021
-->

Poate te interesează

Mișcare acasă, fără diete, suplimente alimentare bune și echilibru
January 24, 2021
Înlocuiește obiectivele de început de an cu manifestarea intențiilor
January 08, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020
5 ani de când nu mai mănânc carne
June 15, 2020
Sport echilibrat, nu trend, chin sau obligație
September 20, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *