Sesiune de shopping inspirată de anii ’70 la V for Vintage 16


Dacă nu ai planuri de weekend sau dacă vrei să găsești ceva spectaculos pentru petrecerea de Paște, așa cum este cazul meu, îți recomand V for Vintage. Ediția cu numărul 16 spune “go-go spring” și este inspirată de culoarea și libertatea anilor 70’. Are loc pe 9 și 10 aprilie, de la 11 dimineața, până la 8 seara, așa că sigur vei găsi câteva clipe. Din experiența de până acum, îți garantez că nu vei simți când va trece timpul și că nu te vei plictisi.

De obicei, după colindat după cumpărături, eu una mă opresc în zona de lounge pentru o cafea și ceva dulce. De data aceasta, FROG ne asteaptă cu cafea proaspătă, tarte pline de imaginație și alte produse sănătoase care ne vor da un boost de energie. Meniul va fi asortat cu un playlist rock&roll, discoball.

V for Vintage oferă o experiență variată de shopping, de la piese vestimentare, accesorii unicat, până la obiecte de artă decorativă produse local. În plus, de data această, membrii Facultătilor de Arte și Design din București și Timișoara am construit un spațiu plin de culori sălbatice, patternuri disco-glam și instalații inovatoare ce incurajează un mediu responsabil. Eu una abia aștept să trăiesc puțin din savoarea anilor ’70 și sper să plec acasă cu o mulțime de noi descoperiri pe care nu le găsesc în magazine.

Ne vedem la Casa Universitarilor, la V for Vintage!

  • 11
    Shares
  • April 6, 2016
-->

Poate te interesează

Romania din trenul CFR
August 09, 2019
Masaj autentic balinez în inima Bucureștiului agitat
February 12, 2019
Începe ART SAFARI, cel mai mare eveniment dedicat artei din România
May 08, 2018
O săptămână de la atentatul din Nisa
July 21, 2016
Alchimia lui Matache
March 11, 2016
Gala Avanpremiere nr. 9 – triumful designerilor romani
November 18, 2011

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *