Câteva lucruri utile dacă ajungi la UNTOLD


Nu știu alții ce spun, dar, pentru mine, UNTOLD este cel mai mișto festival și unul din cele mai bune lucruri care se întâmplă în România în ultimii 4 ani. Și spun asta deoarece UNTOLD a devenit un simbol pentru țară, un magnet pentru turiști de pe tot mapamondul, o sărbătoare în sine. La cât se vorbește în media de el, poți să nu vii și tot vei simți puțin din atmosfera sa. Dar, dacă ajungi anul acesta, cu precădere dacă ești la prima ediție, cred că trebuie să știi câteva lucruri esențiale. Eu una merg pentru a patra oară și nu m-am plictisit. Aștept aceste zile cu tot dragul, sunt convinsă că voi trăi noi experiențe senzaționale și sper să am timp să mă văd cu toți cu care am vorbit, fie și pentru o simplă îmbrățișare. Untold e o stare de bine, un tărâm unde lași orice problemă la intrare și unde ți se întâmplă lucruri magice, dacă vrei să le primești.

Și pentru a nu mă mai lungi, dar mai ales pentru că nu mai am răbdare să ajung și eu la Untold, iată ce zic:

În primul rând, nu sta după gașcă. Nu în sensul în care este ok să fugi de ei sau să îi ignori. Dar, dacă nu aveți aceleași preferințe, nu are rost să îți limitezi alegerile de dragul prieteniei. Cel mai probabil nu veți dori să fiți la aceeași scenă mereu, nici măcar dacă formați un cuplu. Este perfect normal să mergi singur la un concert sau să vezi un DJ, nu te vei simți stingher, nu se va uita nimeni la tine ca la un ciudat. Fă-ți de cap, dansează liber și evită să te frustrezi că nu au mers prietenii cu tine la scena rap pentru că ei erau în arenă la trance.

20622308_10155623027453256_4818376254419782105_n

Încearcă să ajungi mai devreme, mult înainte de 3-4 după masă pentru a scana invitația sau biletul. Crede-mă că spre seară se pune de coadă până la mijlocul parcului. Să nu crezi că dacă vii la 10 vei vedea vreun concert mai devreme de miezul nopții. Și nu, nu te băga în față cu scuze deoarece ceilalți merită să le oferi puțin respect, fie și numai pentru că ești în Cluj, unde se presupune că oamenii sunt mai cu bun simț și mai calmi.

Fii deschis să încerci experiențe noi. Zâmbește dacă vine la tine un promoter, vezi ce au brandurile de oferit, testează ca și cum ai fi un copil lăsat liber în parcul de distracții. Zâmbește și fii amabil dacă se bagă străinii în seamă sau dacă îți cer indicații. Gândește-te că tu ești România pentru ei și că modul tău de a reacționa le va creea percepția despre noi ca popor. Nu vrei să fii de porc! Aventurează-te în cele mai trăsnite chestii, de la dat în roată până la zborul la activarea Winston.

Instalează-ți aplicația Untold! Crede-mă că e mană cerească, mai ales când vei fi nevoit să alegi între artiști. Aplicația oferă line up-ul, programul, harta festivalului și multe alte informații foarte utile. Are și notificări la concertele selectate de tine, îți poți face agenda, are diverse remindere. Pentru mine a fost excelentă de fiecare dată, mai ales că nu am orientare atât de bună și nici nu îmi încarc memoria cu multe nume degeaba.

Echipează-te corespunzător! Și mă refer la haine care ar fi de preferat să nu fie de gală, nici din materiale în care transpiri instant. Pune plasturi în rucsac, poartă ceva mega comod, nu uita ochelatii de soare în caz că te prinde răsăritul. Găsește o cămașă sau un pulover care nu ocupă mult loc în geantă pentru că mai spre 2 dimineața îți va fi util fie să stai pe el pe iarbă, fie să îl porți, dacă e ceva mai răcoare.

NE VEDEM LA UNTOLD!

Vă las mai jos și unul din vlogurile de anul trecut.V-ați abonat la canal?

Poate ne găsim la UNTOLD deoarece urmează un alt clip de la festival pe canalul meu de Youtube.

 

 • 31
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  31
  Shares
 • August 2, 2018
-->

Poate te interesează

10 Lucruri care îți ridică moralul în izolare
March 26, 2020
Atelierele Încrederii sau cum susținem educația copiilor defavorizați
October 24, 2018
UNTOLD rămâne cel mai spectaculos festival din România
August 17, 2018
Cum s-a schimbat Electric Castle de la primele ediții
July 28, 2018
Un UNTOLD ABSOLUT și cel mai frumos răsărit cu Armin! (P)
August 07, 2017
Hai cu mine la petrecerea The Date 1 an! (C)
May 23, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *