„Jurnalul unui Connaisseur” alături de URSUS


Nu sunt o mare băutoare de bere și cred nu consum mai mult de un litru pe an din această licoare. Totuși, aleg să vă vorbesc despre o lansare de bere deoarece mi-a plăcut mult ideea celor de la URSUS BREWERIES. Într-o zi oarecare a săptămânii, la început de septembrie, am descoperit „Jurnalul unui Connaisseur”. Am aflat povestea berilor de import din portofoliul brandului și am experimentat o călătorie, cel puțin imaginară, prin țările de proveniență: Olanda, Turcia, Belgia și Anglia. Deși le-am vizitat pe toate, recunosc că mi-ar plăcea să ajung cât mai curând la Cappadocia să mă plimb cu balonul. Până atunci, am degustat berea și mi-am imaginat că mă aflu în acel tărâm magic.

Meantime, lansată în trei variante – Meantime London Lager, Meantime London Pale Ale, Meantime Yakima Red –, este al patrulea brand care completează „Jurnalul unui Connaisseur”. Ursus aduce în premieră Meantime, o bere craft creată chiar în inima Angliei, care explorează gusturile și rețetele clasice englezești de bere. Special creată pentru cei care își doresc experiențe super-premium. 

Meantime_portofoliu-variante-678x381
Recunosc că am încercat Meantime Yakima Red deoarece m-a atras culoarea roșu rubiniu. Am aflat că este special gândită pentru cei cărora nu le place gustul amărui clasic. Are nore fructate și cred că merge de minune pentru o seară cu fetele sau pentru o zi de duminică relaxantă cu nachos și seriale. Vă mai spun doar că Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, în caz că nu știați. Vă laș să descoperiți Meantime și să îmi spuneți cum vi se pare!

Cât despre mine, sper să ajung cât mai repede fie în Anglia, fie în Cappadocia. Oriunde ar fi, să fie vacanță!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • September 26, 2018
-->

Poate te interesează

Locurile boeme din București, micul Paris!
June 20, 2021
NOMAD DIGITAL pe insulă (Tenerife 2021)
February 25, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
10 locuri preferate din București
May 29, 2020
Propuneri de vacanțe tip experiență pentru 2020
December 30, 2019
HAI CU MINE ÎNTR-UN RETREAT DE YOGA ÎN BALI ÎN IANUARIE 2020!
July 25, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *