Am fost la Ursa Mică Glamping Resort


Dacă încă nu ați decis unde să mergeți în concediu ori vreți o mică escapadă în România, vin cu o propunere. Glampingul a ajuns la noi în țară odată cu Ursa Mică Glamping Resort, în 2016, așa că, mi-am dorit să dorm aici o noapte. Recunosc că printre lucrurile care m-au atras a fost ciubărul. Era pe lista mea de dorințe, din punct de vedere turistic. Nu știam însă cum va fi restul experienței, așa că, vreau să vă povestesc despre acest loc, deoarece are o energie foarte bună și pentru că am revenit în oraș cu bateriile încărcate. La Ursa Mică Glamping Resort, se poate ajunge cu mașină, dar și cu trenul, plus un taxi din gară de la Brașov. Este situat imediat după Bran, mai precis în culoarul Rucăr-Bran. Și recomand să luați mai multe nopți de cazare, pentru că aveți o mulțime de activități de făcut, atât acolo, dar și în împrejurimi.

În prezent, Ursa Mică Glamping Resort are 12 corturi identice, mari, cu 2 sau multe paturi, cu o mică terasă, cu sobă cu lemne și alte piese. Proprietarii au în plan pentru acest an și bungalouri echipate cu baie proprie, ceea ce cu siguranță îi va bucura pe cei mai comozi. Dacă stați la corturi, există o baie la comun, super curată, cu dușuri și tot ce trebuie. Fiecare oaspete primește prosoape și un halat de baie, așa nu trebuie nimic adus de acasă. Atracțiile principale sunt ciubărele și sauna, unde se poate intra doar cu programare în avans. Pe lângă asta, există zonă amenajată pentru copii, terasă cu pufuri de unde se poate lucra remote, restaurant și bar. Meniul este unul fix, iar toate produsele sunt proaspete, preparate la locație, din ingrediente naturale. Cu așa aer curat, munții în jur, multă vegetație, cu siguranță o mâncați tot. nu ratați gogoșile, gătite așa cum o făceau bunicile în copilărie. La Ursa Mică există și o serie de băuturi, dintre care o selecție foarte bună de vinuri. Ah, și nu uit, 3 căini super simpatici sunt paznicii glampingului. Așa , nu, nu se poate veni cu animale de companie.

Dacă alegeți acest loc pentru vacanță, să știți că recomand drumeții, trekking, mountain-bike și plimbări în orașele alăturate precum Brașov sau Bran. Copiii se bucură de alergat și natură, adulții pot juca board games sau admira pur și simplu peisajul, unii pot face meditație, alții vor alege meargă pe trasee de o zi în împrejurimi. Există multe moduri de a petrece timpul la Ursa Mică Glamping Resort. Partea simpatică este seara veți dormi buștean în cort și veți pleca cu amintirea unei experiențe inedite.  Eu una promit mai revin curând.

Dacă ajungeți sau v-am dat o idee bună, să îmi lăsați mai jos, în comentarii!

 

 • 144
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  144
  Shares
 • June 2, 2022
-->

Poate te interesează

Câteva zile în Oman (Muscat, Whadi Desert și Wadi Bani Khalid)
April 07, 2024
Culorile Mumbaiului – un oraș greu de înțeles, minunat de explorat!
April 05, 2024
Experiența mea într-un ashram din India
March 31, 2024
Alte locuri inedite din Paris pe care să nu le ratezi
November 02, 2023
5 săptămâni în Dubai – câteva recomandări pe care să nu le ratezi
March 10, 2023
10 zile în Munchen – nomad digital și 5 zile de explorat orașul și împrejurimile
November 16, 2022

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *