Travel Vloggeri din România la care merită să te abonezi


Cu pași mici, dar siguri, consumul de Youtube în România crește. Mai important este că a crescut și media de vârstă, astfel încât utilizatorii nu sunt doar copiii și adolescenții. Partea și mai bună este că au apărut tot mai multe canale active, că se face conținut, că a crescut atât cantitatea, dar și calitatea și că există nișe. Pe Youtube nu există doar muzică. Poți învăța să faci un goblen, să te machiezi, să editezi, să te motivezi. Ai aproape tot ce vrei, dacă știi să cauți. Travel vloggingul a prins aripi și în România, deși mai este destul loc. Mă refer aici la canale de Youtube care doar acest lucru prezintă, nu la clipuri din călătorii. Sper că se înțelege diferența între acest genuri de creatori de content.

Mențiune: toate recomandările de mai jos sunt pur subiective

În capul listei stă, desigur, singurul care a reușit, în adevăratul sens youtuberistic. Pe Cătălin de la BackPackYourLife cred că îl știți deoarece se apropie de 300.000 de abonați. E plecat de ceva ani prin Asia, America de Sud sau Europa și vine foarte rar în România. A avut un boom prin 2017 cu o serie de clipuri despre viața de noapte din Vietam și de acolo totul a fost mai simplu. Omul e foarte relaxat și prezintă multe lucruri în videourile lui pe care alții nu le-ar expune. E nebun, e autentic, e un băiat plecat cu un rucsac și o cameră de filmat peste mări și țări. Are darul de a ști cum să atragă scandaluri care vin la pachet cu faima pe Youtube. Lucru pentru care îl admir, deși nu aș face niciodată astfel de content. Dar, cu siguranță, nici nu voi avea același succes.

Olivia Dejeu este o descoperire recentă, dar mă bucur că s-a întâmplat. Ea s-a mutat în Bali de ceva vreme, împreună cu iubitul ei, Jordan, care are și el Travel Vlog și poate îl știți. Nici Olivia nu a reușit să adune un număr imens de subscriberi, dar eu mă uit cu drag să descopăr țările din Asia prin ochii săi. Un alt Travel Vlogger care a părăsit țara este Daily Sugars. S-a mutat în Dubai și, cel mai probabil, e foarte ocupat cu noul job, deoarece a cam absentat. Dar sunt sper că va reveni. A avut niște clipuri super marfă din India sau Nepal, așa că abia aștept să văd ce a pregătit pentru 2019.

La final am lăsat două cupluri. Travel n2, format din Valentin & Mihaela, a apărut în 2018 și vă poartă prin destinații inedite. Cel mai tare lucru la ei este modul de editare mult peste ceilalți, deoarece Valentin cu asta se ocupă. Plus că se vede că au și aparatura necesară, camere, drone și tot ce trebuie. Nu mulți au, dar asta nu vine la pachet cu o comunitate de urmăritori mai mare. Totuși, diferența de imagine se vede și merită apreciată. EveryDay HoliDay este un canal cu unul dintre cele mai simpatice cupluri pe care le-am văzut, Adrian și Alecsandra. Și aici partea masculină are background de producție TV pe documentare de călătorie. Cred că asta l-a făcut să își ia soția de mână și să ajungă până în Coreea de Nord. Și bine a făcut, deoarece clipurile de acolo au avut o mulțime de vizualizări, mult peste medie.

Indiferent de câți subscriberi are fiecare dintre aceștia, vă invit să îi urmăriți. Toți încearcă să ajute cu sfaturi utile sau să vă inspire să călătoriți mai mult, prin lumea asta mare. Și să vă bine dispună. Și cred că asta este cel mai important. Vă aștept, desigur, pe Lumi Travels cu un Subscribe, dacă nu ați făcut-o încă, dar nu uitați să aruncați și la ceilalți un ochi. Sunt curioasă care dintre ei v-a plăcut cel mai mult!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • January 26, 2019
-->

Poate te interesează

Locurile boeme din București, micul Paris!
June 20, 2021
NOMAD DIGITAL pe insulă (Tenerife 2021)
February 25, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
10 locuri preferate din București
May 29, 2020
Propuneri de vacanțe tip experiență pentru 2020
December 30, 2019
HAI CU MINE ÎNTR-UN RETREAT DE YOGA ÎN BALI ÎN IANUARIE 2020!
July 25, 2019

1 Comments

daniel
Reply February 8, 2020

Buna,
As dori sa discutam despre o modalitate de colaborare.Cum pot lua legatura cu tine direct?
Pe WhatsApp?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *