Motivație pentru a face sport – o ținută cool! (P)


Primul lucru care îmi vine în minte când mă gândesc la echipamentul pentru mers la sală sau la alergat este: comoditate. Cred că acesta este cel mai important criteriu. Totuși, de colanții negri clasici și de un top simplu te plictisești la un moment dat. Nu știu cum este la bărbați, dar pe noi femeile ne motivează un outfit cool și parcă ne face să ne simțim mai energice și mai dornice să aterizăm pe bandă sau la o clasă de dans.

Pentru că săptămâna trecută mă pregăteam intens pentru primul meu cros, am zis să încep cu dreptul, adică la shopping. Am pornit astfel în căutarea unor itemuri nu foarte scumpe, dar stylish și de calitate. Nu este prima data când mă opresc la H&M în zona de Articole sport, așa că mi-a fost destul de simplu să aleg. Am optat pentru câteva piese în nuanțe de gri, alături de o jachetă a-do-ra-bi-lă, cu spate asimetric și glugă care tocmai a devenit piesa mea preferată și pe care o voi purta la munte, în serile răcoroase la o terasă și cu orice altă ocazie.

Ceea ce trebuie să știți este că susținerea sânilor atunci când faceți mișcare este esențială. Veți găsi cu siguranță o bustieră H&M pe placul vostru, în culorile dorite. Accesorizati totul cu șosete colorate, o șapcă sau un recipient funky pentru apă. Dacă practicați Yoga, veți găsi o gamă de saltele simpatice.

Colecția completă o puteți găsi la Unirea Shopping Center la H&M, la etajul 1. Dacă nu sunteți din București, intrați pe hm.com, alegeți, puneți în coș și comandați. Și dacă tot ați ajuns pe site, aruncați un ochi și pe ofertele finale, la pantofi și ochelari de soare. Acum nu mai aveți nicio scuză pentru a nu reînnoi abonamentul la sală. Just do it! 🙂

Fotografii: Radu Fugărescu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • August 24, 2016
-->

Poate te interesează

Mișcare acasă, fără diete, suplimente alimentare bune și echilibru
January 24, 2021
Înlocuiește obiectivele de început de an cu manifestarea intențiilor
January 08, 2021
8 idei de cadouri la prețuri accesibile
December 10, 2020
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020
5 ani de când nu mai mănânc carne
June 15, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *