Festivalul Teatru sub lună #5


Am primit invitația celor de la InDArt de a participa la Festivalul Teatrul sub Lună și am aflat cu această ocazie că este singurul festival independent de teatru în aer liber. Spre rușinea mea, nu am mai fost în anii precedenți, deci festivalul va ajunge la ediția cu numărul 5 în această vară. Are loc între 5 și 21 iulie și se va petrece, pentru prima dată, în două locații: Quantic (Intrarea Grozăvesti) și Teatrul InDArt (Coltei 44). Sunt anunțați 300 de artiști care vor prezența o multitudine de forme de artă. Va fi un București în sărbătoare și vom avea cu toții ce să alegem din programul vast.

Îmi place cum este gândit conceptul: în timpul săptămânii (luni-joi) se întâmplă lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru și improvizație, ateliere de fotografie, dezbateri culturale și conferințe la Teatrul InDArt; iar în weekend (vineri-duminică) vor fi pierse de teatru și tot felul de concerte la Quantic. Ne vom bucura de 15 spectacole de teatru și 18 concerte de jazz, rock acustic, balade. În plus vor exista expoziții de fotografie, pictură, sculptură, iar în sala mare de la Quantic va fi și o expoziție de artă contemporană pe toată perioadă evenimentului. Programul complet poate fi găsit pe: www.teatrusubluna.ro. Și ca la orice festival, vor există și zone de relaxre și food court.

Biletele se achiziționează online de pe www.mystage.ro, www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare în ziua evenimentului. Există variante și pentru o zi la doar 40 de lei, dar și un Full Pass de 215 lei. Mi se pare mai mult decât decent, ținând cont că tot ceea ce înseamnă cultură și artă merită. Încă luptăm pe acest plan, pe educația în a plăți pentru un album, un spectacol, un film. Cred totuși că orașul va fi mai frumos în perioda când se desfășoară Teatrul sub Luna și nu aveți cum să stați acasă.

CÂȘTIGĂ 3 invitații duble de 1 zi la Festivalul Teatrul sub Lună

Și pentru că eu cu siguranță voi fi acolo, teatr Pentru a le câștiga, în perioada 18-30 iunie, trebuie să:

1. să fii abonat la canalul meu de Youtube: http://bit.ly/LumiTravelsVLOG
2. să mă urmărești pe Instagram, acolo unde anunț și extragerea, precum și câstigatorii și multe alte noutăți: http://bit.ly/LumiIntsagram

3. să îmi lași în comentarii mai jos ce anume din programul festivalului pe care îl găsești pe www.teatrusubluna.ro ți se pare cel mai interesant și nu ai vrea să ratezi.
Cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 1 iulie, iar apoi vor fi anunțați prin email cum intră în posesia invitațiilor duble. Mult succes și mă bucur că împreună susținem cultura și arta contemporane. Să ne vedem la Festivalul Teatrul sub lună!

Optimized-AFIS Teatru sub Lună 5

 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares
 • June 18, 2019
-->

Poate te interesează

Filme și seriale pe care noi femeile le așteptăm la final de 2021
November 22, 2021
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)
June 26, 2020
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
Minunile se petrec atunci când ieși din zona de confort
January 30, 2018
De ce fac un CURS DE ACTORIE
October 20, 2017

3 Comments

Marin Emilia-Valentina
Reply June 22, 2019

Nu as vrea sa ratez piesa de teatru din ultima zi, 21 iulie, "Eu cu cine marit?“.

Ioana Mirea
Reply July 1, 2019

Iubirea ta ma calca pe nervi.

Ana-Maria Nichifor
Reply July 2, 2019

Mi-ar face plăcere să vizionez piesa de teatru: "De ce tocmai tu?".

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *