Tabara gratuita pentru elevii cu posibilitati financiare reduse


In mod constant primesc mesaje prin care sunt rugata sa dau share sau sa vorbesc despre diferite cauze sociale. Cu strangere de inima refuz majoritatea propunerilor, desi donez sau ii ajut intr-un mod sau altul, deoarece nu consider ca este locul acestora pe blog si l-as transforma intr-un site de anunturi umanitare. Insa, cand este vorba de copii si de fericirea acestora, cred cu tarie ca trebuie sa intindem o mana de ajutor, mai ales ca este vorba de o idee frumoasa.

Asociatia “Prietenii tai” ofera o tabara de 6 zile pentru copii care fac parte din familii cu posibilitati financiare reduse. Poate va amintiti cu drag de taberele de pe vremea cand erati mici, de primele trasnai de acolo, de masa de la cantina, de drumetii cu doamna invatatoare. Poate v-au marcat ca si pe mine si v-au imbogatit experienta la acea vreme. Si apoi, poate stati o secunda si analizati ca ati fost privilegiati daca s-a intamplat acest lucru. Nu toti isi permit acest “lux”, iar soarta nu este intotdeauna dreapta. Si nu e vina nimanui in ce fel de familie se naste, nu alegi acest lucru.

Ceea ce poti alege este sa dai de veste daca stii un astfel de caz si sa faci un copil fericit. 10 prichindei cu rezultate bune la invatatura au sansa sa mearga in tabara. Acolo vor avea parte de jocuri creative si activitati distractive pentru varsta lor. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un e-mail pe adresa e-mail la adresa office@prietenii-tai.ro cu datele de contact ale familiei respective, iar “Prietenii tai” îi va contacta! Selectia se va face de catre organizatori, in baza rezultatelor obtinute la scoala si a situatiei sociale a fiecaruia dintre cei inscrisi.

Mai multe detalii puteti gasi aici!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • March 25, 2015
-->

Poate te interesează

10 Lucruri care îți ridică moralul în izolare
March 26, 2020
Atelierele Încrederii sau cum susținem educația copiilor defavorizați
October 24, 2018
UNTOLD rămâne cel mai spectaculos festival din România
August 17, 2018
Câteva lucruri utile dacă ajungi la UNTOLD
August 02, 2018
Cum s-a schimbat Electric Castle de la primele ediții
July 28, 2018
Un UNTOLD ABSOLUT și cel mai frumos răsărit cu Armin! (P)
August 07, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *