Sutiene pentru femeile care suferă de cancer la sân


 Acum ceva vreme am ajuns la magazinul Yamamay din Park Lake. Am ales câteva modele minunate, dar nu despre asta vreau să va vorbesc. Ceea ce mi-a atras atenția și cred că merită toată aprecierea este faptul că brandul a lansat modele de sutiene recomandate femeilor care suferă de cancer la sân. Mai mult decât atât, Yamamay a demarat campanai PINK IS LIFE prin care își propune să aducă la cunoștința femeilor importanța efectuării verificărilor, mamografiilor și scanărilor anuale, întrucât acestea pot ajuta la detectarea în timp util a cancerului de sân.

În magazinele Yamamay se găsesc în prezent modele de sutiene din colecțiile SPACE BRA, SCULPT, PRIMULA și GINGER. Acestea sunt confecționate din materiale și tesături fine, care lasă pielea să respire, oferă libertate de mișcare, dar și confortul de care au nevoie toate doamnele și domnișoarele care se confruntă cu această problemă.

Yamamay a semnat un parteneriat cu LILT, Liga Italiană de Luptă Împotriva Cancerului, cu scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la importanța prevenirii cancerului mamar prin adoptarea unui stil de viață sănătos și a verificării periodice a sânilor. Și noi putem susține folosind hashtagul #yamamayforlilt când discutăm despre acest subiect, astfel încât să afle cât mai multe persoane.

Conform Organizatiei Mondiale a Sănătății, cancerul de sân se numără printre cele mai comune boli în rândul femeilor, atât în țările slab dezvoltate, cât și în cele cu un nivel de trai ridicat. Rata de supraviețuire în întreaga lume variază de la 80% în America de Nord, Suedia sau Japonia, la 60% în țările cu venituri medii și sub 40% în cele slab dezvoltate. Până în acest moment, în anul 2018, se estimează că au decedat din cauza acestei boli 627.000 de femei. Potrivit unui studiu realizat de Coaliția pentru Sănătatea Femeii, în România, o femeie moare de cancer la sân la fiecare 3 ore, iar anual sunt înregistrate aproximativ 3.500 de decese din cauza acestei boli. Totodată, 90% dintre cazurile noi de cancer la sân sunt diagnosticate tardiv, adică în stadiile II, III și IV, majoritatea persoanelor pierzând lupta cu această afecțiune după 5 ani de la diagnosticare.

Statitstica mi se pare destul de tristă, dar nu putem ignora faptele. De aceea apreciez implicarea Yamamay și le încurajez pe femeile care au trecut printr-o astfel de intervenție de implant mamar să nu le fie frică mai departe, să se bucure că sunt încă aici și să aleagă tot ce este mai frumos pentru ele. Iar pe restul dintre noi, să nu uităm de controlul periodic și să învățam să ne iubim zi de zi! 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 19, 2018
-->

Poate te interesează

8 idei de cadouri la prețuri accesibile
December 10, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *