Tu cum stai cu STRATEGIA DE DIGITAL pentru brandul tău?


Am zis și o repet: costul de a nu a comunica și promova strategic în digital este mult mai mare decât costul unei strategii coerenteFără strategie există doar zgomot, încercări, teste fară a măsură, bani aruncați pe experimente. Ficare antreprenor ar trebui își cunoască costul de oportunitate, dar și conștientizeze după strategie, indiferent de cât de bine făcută și detaliată este, totul ține de implementare. Poți avea super strategie, dar apoi nu mai faci nimic. Totuși, e greu de crezut poți face niste chestii mărețe, coerente, pliate pe obiectivele de brand, atât timp cât nu ai o planificare bună, un forecast de metrici, o structură definită pentru viitoarea perioada, niște piloni de content și multe altele. Există întotdeauna excepții, dar acest noroc, făcutul la întâmplare, ține, de cele mai multe ori, extrem de puțin. Realitatea este nu este normal vrei fii în digital, fie ești un brand mare sau unul mic, dar nu fii dispus ai un buget de investit pentru marketing. Indiferent alegi ai un cost intern și angajezi o echipă, ori alegi lucrezi cu colaboratori externi, este necesar faci acest pas, mai devreme sau mai târziu.

În ultimii 10 ani am lucrat cu peste 100 de branduri. Toată experiență îmi permită identific instant cine are o Strategie de digital și cine nu. Brandul are nevoie de direcție, de pliere obiective pe rezultate, altfel, resursele se vor folosi fară a măsura și fară a ști pe ce anume. Pe de altă parte, într-o piață tot mai competitivă în online, este o nebunie faci lucruri neplanificate strategic. În cadrul strategiei de digital începem clarificăm ce se întâmplă în piață în domeniul nostru de interes, care sunt trendurile care ne pot ajuta, unde, cum și de ce comunicăm, unde cum și ce metrici putem atinge când promovăm, ce canale ne sunt utile, ce înseamnă tracking corect, ce poziționare de brand avem în digital. Și multe altele, de aceea Strategia înseamnă multă muncă, mult research, audit, planificare, creativitate. Dar, așa cum am zis, investiția în strategie nu este foarte mare versus pierderile de a nu avea una.

Echipa de freelanceri seniori pe care o coordonez, Liberty Digital, vine în întâmpinarea ta și te ajută cu o Strategie completă de digital pentru brandul tău. Este început de an, așa , acum este cel mai bun moment ne cunoaștem, analizam nevoile companiei tale și începem lucrăm!

Ce înseamnă LIBERTY DIGITAL:

🔹 full service digital marketing, din 2018 în această formulă
🔹 echipă de freelanceri seniori cu peste 10 ani experiență comunicare structurată, organizare, focus pe rezultate
🔹 persoană de contact dedicată clientului
🔹 servicii oferite: Strategie digital, Social media management, Content marketing, Performance Ads Social Media & Google, SEO, Webdeveloping, Graphic design, Copywriting, Email și Influencer marketing peste 100 de antreprenori în ultimii 5 ani, cu businessuri din domenii diverse precum HORECA, coaching, băuturi răcoritoare, cabinete stomatologice, firme de traininguri, serviceuri auto, înfrumusețare, moda, e-commerce, s.a..

Pentru a detalia nevoile tale, o analiză și o ofertă personalizată de Strategie, te aștept pe adresa de email: luminita.balaban@read-my-mind.ro sau pe formularul de contact de mai jos!

  • 24
    Shares
  • January 21, 2023
-->

Poate te interesează

De ce ții cont înainte de a face un website + componentele sale
November 29, 2023
5 ani de antreprenoriat – 5 lecții esențiale
October 17, 2023
S-a lansat “START în freelancing în digital” – program 1 lună
September 19, 2023
De ce să participi la Training Intensiv Facebook & Instagram Ads
August 09, 2023
Câteva recomandări pentru antreprenori înainte de a-și pune brandul în online
July 03, 2023
10 idei pentru un viitor nomad digital (5 ani de când fac asta)
January 14, 2023

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *