S-a lansat “START în freelancing în digital” – program 1 lună


Acum 5 ani, septembrie era luna finală la ultimul loc de muncă și era despre epuizare mentală și fizică, despre necunoscut a ce va fi sau vreau fac, despre întrebări, despre senzația pot fiu pe cont propriu și, cumva, certitudinea așa îmi va fi mai bine. Cu toate astea, nu știam dacă voi reuși în freelancing, nu aveam niciun plan bine pus la punct, nu economii, nu clienți din fosta agenție. Am pornit atunci cu dorința de a relaxa, de a scăpa de tot stresul, ca apoi îmi pun ideile pe foaie, pun în aplicare multitudinea de informații și experiența acumulată în digital, până la acel moment, și încerc fiu liber-profesionist. Am mai povestit cum a început totul și cum, fară a vrea, diferiți oameni m-au fascinat cu stilul lor de viață liber, apoi întâlnirea cu o multitudine de nomazi digitali și antreprenori. În 2018, consideram cel mai mare eșec ar fi angajez la loc. Azi, știu sigur am reușit, nu am fost niciodată la un interviu, nu am cedat chiar și când nu au fost încasări mari, în diferite luni, am construit în jurul meu o echipă de 10 freelanceri seniori și am lansat Liberty Digital. În plus, am lansat diferite programe online, am lucrat cu aproximativ 100 de antreprenori, mi-am dezvoltat mult aptitudinile, am învățat enorm, și da, am încasat sume pe care nu le- fi visat ca și angajat, deși niciodată nu am avut un salariu mic comparativ cu cele din piață, în domeniul meu.

În acești 5 ani am lucrat din peste 20 de țări, am învățat ce înseamnă echilibrul muncăviață personală, mi-am îmbunătățit skillurile de people management și de negociere, am lucrat la mindset-ul meu. Am ajutat mai mulți freelanceri juniori sau care nu aveau curaj facă acest pas, într-o formă neoficială. Mai mult, în 2011, am lansat și o carte dedicată lor, în care am pus toate etapele, de la cum îți construiești brandul perosnal, până la scalarea modelului. Cartea “Freelancing de la zero la succes” a ajuns la sute de persoane și sper le-a fost imboldul pentru a începe fie propriul lor șef. Totuși, freelancingul nu e ușor, vine cu altă gândire, nu e mereu despre stabilitate, înseamnă în fiecare zi alegi, are și perioade când parcă lucrurile nu se leagă. Totuși, nu da pe nimic beneficiile sale majore: cu precădere șansa de a lucra de oriunde când faci freelancing în digital, alegi: clienți, cu cine vrei lucrezi, ce program ai, când închizi laptopul și când dedici weekendul unui proiect și multe altele.

Am simțit acum e momentul întâlnesc și cu alții care, fie nu știu de unde înceapă, fie sunt freelanceri, dar nu știu încă cum ajungă la clienți, facă o ofertă de preț, o prezentare, ia proiecte. Lansez “START în freelancing în digital”, un program de mentorat de 1 lună în care vom vorbi despre ce ai tu nevoie, dacă vrei să o iei pe drumul ăsta, de la forma juridică, la feeuri, networking, mindset, surse de a lua clienți, scalare și multe altele. Iar dacă eu am plecat fară economii și fară a ști ce va fi, îmi doresc tu să fii mai bine pregătit!

Îți dorești să pornești pe cont propriu în digital sau ești freelancer, dar nu știi cum să obții mai mulți clienți, cum să îți setezi feeurile sau pașii necesari pentru a-ți mări echipa & încasările?

Atunci Programul “START în freelancing” este pentru tine și pentru a te ajuta să îți clarifici mai bine prioritățile și obiectivele în drumul prin freelancing!

  • Unde: Online sau offline, în funcție de disponibilitate și dacă ești din București.

  • Cât ține: 4 săptămâni, 1 ședință de 2 ore în fiecare săptămână, în ziua pe care o stabilim împreună

  • Ce primești: 8 ore de consultanță aplicată în care vom discuta punctual, vei învață cum să ajungi la clienți, cum faci o cotație de preț, o prezentare, o procedură de lucru, vom vorbi despre părțile mai puțin plăcute ale freelancingului, despre cum să îți scalezi skillul și să îl transformi într-un model de business profitabil, cum să-ți stabilești modul de lucru & cum să-ți creezi un brand personal puternic.

  • BONUS 1: Poți participa alături de un prieten freelancer

  • BONUS 2: Primești cartea mea cadou GRATUIT, la final de lună

  • Cât costă: 800 euro 249 euro (poți plăti în 2 tranșe)

  • Cum funcționează: îmi dai un email prin formularul de mai jos și stabilim detaliile.

Te aștept lucrăm împreună. Ar fi bine îmi lași și primele detalii, un număr de telefon, deoarece setăm un prim meet online ne cunoaștem vedem dacă sunt mentorul potrivit ție. Ideal este tipul tău de freelancing fie online. START în freelancing în digital!

 • September 19, 2023
-->

Poate te interesează

De ce ții cont înainte de a face un website + componentele sale
November 29, 2023
5 ani de antreprenoriat – 5 lecții esențiale
October 17, 2023
De ce să participi la Training Intensiv Facebook & Instagram Ads
August 09, 2023
Câteva recomandări pentru antreprenori înainte de a-și pune brandul în online
July 03, 2023
Tu cum stai cu STRATEGIA DE DIGITAL pentru brandul tău?
January 21, 2023
10 idei pentru un viitor nomad digital (5 ani de când fac asta)
January 14, 2023

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *