Soluții de depozitare garderobă pentru locuințe mici


În weekend m-am trezit cu șifonierul picat deoarece am prea multe haine. Nu asta ar fi problema, ci faptul că am căutat soluții rapide și necostisitoare pentru studioul unde locuiesc. Spațiul este destul de mic, iar o nouă piesă de mobilier, fie ea și o etajeră, am aglomera în exces. Așa că, am găsit câteva variante de depozitare garderobă simpatice, care să se încadreze în decor și să fie multifuncționale. Pe scurt, am dat iama la IKEA și am ales o serie de cutii. Pentru pături am descoperit o ladă din plastic care poate fi ascunsă sub canapea. Pentru haine și accesorii am cumpărat cutii mari colorate, în tonuri de galben și turcoaz, astfel încât să se integreze în decorul camerei.

75126

Și uite așa am făcut selecția hainelor și am reamenajat spațiul. Dar, poate cel mai simpatic a fost să folosesc 2 cutii de lemn în care au venit cândva sticle de vin și să le umplu cu tot felul de accesorii. Nu doar că sunt interesante, dar nu este necesar să le ascund în dulap. Și uite așa, cutiile sunt utile, dar au și scop decorativ.

47d43f276f2c272e1dffa2d92f16c8c5

Fie că le comandați online sau aveți timp să mergeți în magazin, am câteva preferate, astfel:  Cutie cu capac Pallraa de la Ikea, ideala pentru pălării; Cutie depozitare Vacuum de la Kika, Cutie depozitare din rattan cu roți de la Yalco, Coș Aamund de la Jysk. Aștept și ideile voastre, fie de la marii producători, fie făcute acasa, dacă sunteți puțin mai creativi! 🙂

storage-in-bedrooms-9-storage-ideas-for-small-bedrooms-ideas-design

Foto: Pinterest

 

 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  79
  Shares
 • October 12, 2016
-->

Poate te interesează

Cine vrea să își înlocuiască vechea centrală pentru a avea costuri mai mici pe factură?(P)
November 23, 2022
Gențile de lux pot fi investiții
May 11, 2022
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
Unde am găsit cele mai interesante postere pentru decorat casa
February 09, 2021
8 idei de cadouri la prețuri accesibile
December 10, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *