Singură în Vama Veche!


Fiecare vara are povestea ei, barbatii vin si pleaca, iubirile se schimba, noi insine ne schimbam… un singur lucru ramane la fel, an dupa an, pentru cele mai multe: Vama Veche! Vama e dragostea la care te intorci de fiecare data cu acelasi dor, cu gandul la noptile nesfarsite, la limonada de a doua zi la malul marii, la zumzetul nesfarsit de acolo si agitatia constanta, la tot felul de lume pestrita, din ce in ce mai diversificata in ultimii ani. Cu dorinta de a duce acasa amintiri de neuitat si nisip in bagaj, cu speranta ca acum te vei (re)indragosti si ca acolo trebuie sa fie si cel care iti va fura inima, plecat si el aiurea in Vama, cu o chitara, o pereche de tenisi si un cort.

Vara dupa vara, fetele pornesc spre Vama pline de vise. De fiecare data e ca un nou inceput. Chiar si cele care au iubiti acasa prefera sa mearga cu fetele. Nu e loc de relatii vechi aici. In Vama te transformi, devii mai libera si chiar libertina, uiti de incruntarea din oras, uiti chiar ca ai un job sau diverse probleme pe care valurile si o noapte de amnezie le va sterge, sau cel putin, le va estompa pana revii. Si pleci, ajungi, faci o baie, comanzi o portie de peste la Cherhana, iti iei o bere si te uiti in larg. Timpul se opreste pentru o secunda, iar daca inchizi ochii parca iti si vezi alesul venind din zare, luandu-te de mana si promitand ca nu va mai pleca niciodata. Te-a gasit si povestea voastra incepe asa, in cel mai romantic mod.

Binenteles ca, in cele mai multe cazuri, nu se intampla. Dar asta e motivul pentru care fetele se intorc in Vama. Nostalgia din ochii lor e atat de evidenta, fie ca o recunosc sau nu. Cat timp revin, inca mai cred in iubire, inca mai au puterea sa viseze. Si… partea buna e ca unele iubiri au inceput chiar in Vama, cand el s-a lovit la Expirat de ea, a luat-o de mana, iar peste ani a asteptat-o in fata altarului. Mult mai tarziu si-au adus si copii aici, rememorand cu un sarut pasiunea de la inceput.

Si chiar daca nu… Vama e iubirea de care ai nevoie in fiecare vara cand esti singura!

Foto: hotelopal.tumblr.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • July 10, 2014
-->

Poate te interesează

NOMAD DIGITAL pe insulă (Tenerife 2021)
February 25, 2021
Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021
10 lecții de la 2020 pentru 2021
December 23, 2020
City break în ORADEA
November 16, 2020
Teama de a avea bani
August 30, 2020
Glamping la ZAGA ZAGA, în Delta Siretului
August 27, 2020

1 Comments

Bestie Mica (Alina)
Reply July 18, 2014

sau este locul spre care pleci ca sa te regasesti, atunci cand nu mai stii de unde sa te iei...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *