Simona Semen – Primavara/Vara 2014


Pe Simona Semen o cunosc de cativa ani buni, ani in care i-am urmarit fiecare colectie si am fost prezenta la multe dintre show-urile de moda la care a participat. Iar astazi observ cu placere si admiratie evolutia design-ului semnat Simona Semen. Campania primava/vara 2014 poarta amprenta maturizarii, elegantei, nobletei si feminitatii atribuite chiar designer-ului insasi.

“Inspirată de fotografiile marelui David Hamilton, noua colecție Simona Semen mixează un look aristocrat, intens si sofisticat cu libertatea de expresie si ludicul juvenil ale anilor 70. Tonurile calde (roz, beige, auriu) contrabalansate de albastrul marin sau roșul intens, sunt transformate in plasticități moderne asimilând, într-o manieră complexă dantelele sofisticate, surpapunerile în 3D sau broderiile minuțioase. Se conturează imaginea unui personaj elevat, dar proaspăt, bogat în accente, dar visător în ansamblul lui. Colecția reprezintă un pas înainte în evoluția brandului Simona Semen, în conturarea clară a personajului tintă: acea femeie pentru care eleganța trebuie să confere, pe lângă aristocrație și un aer de libertate, pe lângă forță și o fragilitate simultană revelată unic în personajele eterice ale lui David Hamilton, reconstruită acum pentru femeia secolului 21 în noul sezon Simona Semen primăvară vară 2014.

Colecția este disponibilă în studio-ul Simona Semen Str. Săgetii nr.9 și în designer store-urile: Band of Creators, Endra, Zenya sau online pe Moja.ro & WeLoveCouture.ro.

Art Director: Alin Gălățescu Fotograf: Cristian Floriganța Model: Mălina Cristișor (ONE Models) Make-up: Adela Pasc Hair-styling: Cleopatra Micu Pantofi: IL Passo Cu sprijinul Florăria Iris

www.simonasemen.com

unnamed

unnamed (3)

unnamed (1)

unnamed (5)

unnamed (2)

 • 49
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  50
  Shares
 • April 1, 2014
-->

Poate te interesează

Peste 100 de ani de tradiție în pantofi – Helwig Shoes (P)
April 24, 2018
Vine vara, liber la lenjerie cu imprimeuri florale! (P)
April 08, 2018
Când Tommy Hilfiger a întâlnit-o pe Gigi Hadid
October 04, 2016
ETNO Romantique, noua colecție Meli Melo Paris (C)
February 17, 2016
Inspiratie pentru un sezon intreg de la Gala Avanpremiere 16
November 30, 2015
Alexander Wang pentru H&M- sporty-urban si branding supradimensionat de accesorii
October 16, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *