Spune “Secretul tău” și câștigi o invitație dublă la concertul Vunk (C)


Dacă nu ai ajuns la un concert Vunk de la Sala Polivalentă până acum, pregătește-te pentru un show cum rar vezi în România. Dacă ai fost, știi bine că spectacolul de pe 25 mai, “Secretul tău“, va fi inedit și cu multe momente surprinzătoare, așa cum ne-au obișnuit băieții de la Vunk. Cred că asta apreciez cel mai mult la această trupă, faptul că vine de fiecare dată cu un concept nou, o idee care nu s-a mai făcut la noi. Fie că inventează “Ziua Dorului” sau fac primul videoclip de la noi filmat într-un Live pe Facebook, Vunk este mereu cu un pas înainte comparativ cu ceea ce se întâmplă în industria muzicală autohtonă.

“Secretul tău” este ultimul concert din Trilogia ENIGMA, incepută pe 15 octombrie 2016. Am avut bucuria să  fiu în sală și la primele două. ‘Orașul Minunilor’ și ‘Un Nou Univers’ au fost declarate <<cele mai bune producții ale unui artist român din ultimii ani>>. Despre “Secretul tău” Vunk spune că va fi “cea mai emotionantă și palpitantă poveste a noastră, în cel mai spectaculos concert pe care l-am ținut, vreodată“. Eu am convingerea că va fi o seară de neuitat pe care sper să o trăim împreună!

Am o invitație dublă de dat la “Secretul tău“, dacă ești fun Vunk. Lasă-mi mai jos un comentariu cu un mesaj pentru membrii trupei, unul care să îi convingă că meriți să fii parte din această poveste. Promit să le trimit și să îi las pe ei să aleagă cine vine la Polivalentă, după ora 18:00, pe 25 mai. Concursul este valabil până pe 25 aprilie, ora 24:59. Hai, mersi! 🙂

 • 129
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  129
  Shares
 • March 26, 2017
-->

Poate te interesează

Filme și seriale pe care noi femeile le așteptăm la final de 2021
November 22, 2021
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)
June 26, 2020
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
Festivalul Teatru sub lună #5
June 18, 2019
Minunile se petrec atunci când ieși din zona de confort
January 30, 2018

8 Comments

Trandafir Laura
Reply March 26, 2017

Sunteti speciali si unici , prin muzica voastra transmiteti, si schimbati oamenii . Devin mai iubitori si buni. Continuati si nu va opriti , faceti bine ce faceti! Laura.

Alexandra
Reply March 28, 2017

Eu am un secret și dacă primesc invitația, promit sa nu îl zic :p

Oana Voicu
Reply March 28, 2017

Drăguță inițiativă, felicitări, dar simt nevoia să fac o corecție, așa, ca de la un fan, pentru alt fan. "Orașul minunilor" și "Un nou univers" nu sunt primele două concerte, ci din contră, ultimele două. Au mai fost încă două înainte, intitulate "Vunk la Polivalentă" în 2012 și "#Așașishow" în 2013. Nu mi-o lua în nume de rău, dar este trupa mea preferată, îi ador pe băieții aștia,merg la concerte, sunt la curent cu tot ceea ce fac și îmi place să citesc informații corecte.
Nu îți scriu pentru că doresc invitație. Am bilet încă din primele zile în care acestea au fost puse în vânzare.
Succes în continuare! :)

Andreea Vargolici
Reply March 29, 2017

Ce o să zic nu e tocmai un secret....Pe langă faptul că muzica Trupei VUNK, îmi dă o stare de bine, de zâmbet, de fericire (și aș putea continua în foarte multe rânduri), cel mai mult admir la ei că și-au păstrat integritatea de artist. Nu au renunțat la un stil de muzică plin de emoții pentru că e mai putin comercial. Întotdeauna s-au axat pe o calitate muzicală mai rar întalnită acum la noi. Cât despre mega-concertele lor, pot spune că fără un profesionalism debordant și incredibil de multă muncă nu ar fi fost atât de memorabile pentru toți spectatorii

Vera Nicoleta Podjevin
Reply March 30, 2017

AR FI CADOUL MEU DE NUNTA (care va fi pe 29 april) PENTRU CA(ASTA E SECRETUL) II IUBESC!

Vlada
Reply April 1, 2017

Trebuie să vă conving, băieţi?.. nu cred, ştiţi asta. Vă iubesc şi abia aştept următoarea întâlnire!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *