Salatele eisberg au fost inventate pentru mine!
Circula o gluma intre mine si prietenii mei: “Nu stiu sa gatesc, dar fac cele mai bune salate!”. Nu e chiar o gluma pentru ca nu ma innebunesc dupa gatit, desi, o data la 1/2 luni incerc sa incropesc ceva. Problema este ca nu am timp si ca, de fiecare data, aleg ceva rapid, fie ca e vorba de mancare comandata sau de cumparaturi din supermarket. Cu toate astea, recunosc ca imi place sa fac salate cu ceea ce gasesc prin frigider, sa pun alaturi paine de secara sau neagra cu seminte. Dar, pana si o salata necesita ceva pricepere in bucatarie, asa ca, din comoditate, aleg variante mai usoare. Din acest motiv, eu cred ca pungile de salata eisberg au fost inventate pentru mine!
Saptamana trecuta am testat cateva tipuri de salata eisberg, combinate dupa stare si imaginatie cu branza, ton, pui sau simple. O punga de eisberg contine cam 2 portii si isi pastreaza prospetimea daca sunt pastrate in frigider. Cea mai buna parte este ca vegetalele sunt spalate, curatate, alese inteligent, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa le rasturnati in castron si sa improvizati. Mixul mexican este preferatul meu, dar recomand si rucola sau pe cea mediteraneana. M-am indragostit si de sosurile eisberg, in mod special de Island si Yoghurt Dressing, care nu au multe calorii si dau un gust delicios saltei. Mai am cateva tipuri de incercat, dar stiu sigur ca vor fi prima mea alegere cand vreau sa mananc o salata gustoasa, sanatoasa si dietetica.
Puteti descoperi gama completa de produse eisberg, precum si unde le gasiti: aici!
- March 29, 2015