Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE


Am spus mereu că sunt un om al experiențelor. Și am o predispoziție către partea spirituală, regăsire, căutare de sine, introspecție. Și am tot încercat diferite lucruri în această zonă în ultimii ani, de la clase simple de Yoga, până la Sound Healing Meditation în piramide în Bali. Totuși, nu am fost niciodată la un Retreat (sau Tabără), cu atât mai puțin la una de feminitate. Știu că sună puțin dubios deoarece, pe vremea când eram mai mică și mult mai ignorantă, rădeam de astfel de organizări și mă gândeam că acolo se duc doar nebune. Ceea ce este adevărat, femei nebune în cel mai frumos sens, interesate de dezvoltare personală, care vor să își depășească anumite limitări, care, la fel ca mine, știu că nu sunt perfecte și lucrează pentru a se accepta și a evidenția ce au bun, femei care se inspiră de la alte femei. La Retreatul de feminitate din septembrie organizat de Andreea, sau Suntuncopac cum o știu oamenii, am fost “30 de nebune” și a fost senzațional și mai nimic din ceea ce credeam inițial.

Retreatul de Feminitate s-a întins pe 3 zile, de vineri până duminică, și a avut loc în Venus. Locul de desfășurare al întâlnirilor a fost într-o sală situată chiar pe malul mării, ceea ce a făcut totul mult mai frumos. A fost un mix de clase de yoga de dimineață, workshopuri pe diferite teme, meditații, exerciții practice, până la ceremonia de pe plajă. La retreat s-a râs, dar s-a și plâns mult, deoarece toate am fost sincere și deschise, am vorbit de probleme și trăiri interioare, ne-am conectat cu energia participantelor și am îmbrățișat fiecare cuvânt. Unul dintre momente a implicat să ne uităm în ochiul stâng al unei colege, ochiul cu putere feminină, apoi în oglindă, să scriem ce am simțit, să facem schimb de carnețele cu partenera de lucru. La altă întrunire am făcut o simulare de masaj tantric. În ultima zi am discutat și despre partea financiară, cum să atragem mai mulți bani și să nu ne mai fie frică de a câștiga. Dar, cu siguranță cea mai intensă experiență a fost ceremonia de pe plajă, la apus. Toate am purtat culoarea roșu și am făcut un fel de dans în jurul focului, urmat de o meditație.  A fost, de fapt, un divorț energetic, iar eu una chiar am simțit că am lăsat acolo o parte din mine care nu îmi mai era benefică. Tot ceea ce am trăit nu poate fi simplu explicat în cuvinte deoarece ar fi inutil. A fi acolo este esențial pentru a înțelege, dar pot mărturisi că am înțeles mai multe lucruri despre mine, că am fost vulnerabilă și că m-am încărcat cu multă energie pozitivă.

Retreatul a costat 770 lei cu cazare, 570 lei fără cazare. Nu a inclus mesele, dar consider că este un preț mai mult decât bun. Au fost și câteva pauze scurte, suficient cât să stai puțin pe plajă sau să dormi ceva mai mult. Nu a fost deloc alergătură ori plictiseală, iar toate fetele s-au conectat și, probabil, s-au legat și prietenii. Cred că este unul din cele mai frumoase weekenduri din 2020, unul de care aveam nevoie, mai ales după o perioadă extrem de plină în viața mea, după un an în care mi-am propus să fac schimbări în plan emoțional. Pentru mine, Retreatul de feminitate este un cadou pe care și-l poate face sie însăși o femeie care investește în ea și dezvoltarea sa emoțională și spirituală!

RETREAT DE FEMINITATE SUNTUNCOPAC ÎN IMAGINI

Andreea este un om cu o energie specială. Tocmai de aceea recomand clasele ei, sesiunile private și, desigur, retreaturile. Eu cu siguranță voi mai merge într-unul, în viitor, poate chiar anul acesta. Să știți că are și diferite întâlniri live sau online gratuite, unde puteți participa să vedeți cum este și dacă vă inspiră, în caz că nu mă credeți pe cuvânt. Sper că v-a plăcut și vlogul și că vă veți abona la canalul de Youtube, iar dacă ați fost în Retreat cu Suntuncopac sau poate la altele, aștept cu drag impresii sau recomandări în comentarii!

 • 24
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  24
  Shares
 • September 30, 2020
-->

Poate te interesează

VISION BOARD – instrument pentru a atrage ce îți dorești. Cum funcționează!
July 17, 2021
Locurile boeme din București, micul Paris!
June 20, 2021
NOMAD DIGITAL pe insulă (Tenerife 2021)
February 25, 2021
Mișcare acasă, fără diete, suplimente alimentare bune și echilibru
January 24, 2021
Înlocuiește obiectivele de început de an cu manifestarea intențiilor
January 08, 2021
De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *