HAI CU MINE ÎNTR-UN RETREAT DE YOGA ÎN BALI ÎN IANUARIE 2020!


În ultimii ani, în fiecare iarnă fug undeva departe la căldură. Sunt multe motive, principalul fiind acela că nu agreez prea mult iarna. Încerc de fiecare dată să ajung la mare, să prelungesc bucuria verii, să ascult valurile și să mă deconectez de tot ceea ce înseamnă agitație urbană. Pe lângă asta, fac yoga spirituală și meditație de câțiva ani și îmi face tare bine, indiferent pe ce contintent sunt. Am povestit într-un articol precedent cum mă ajută pe mine yoga și cum m-a făcut să mă regăsesc și să învăț să conștientizez mai mult despre mine – aici! Așa că, pot spune că îmi doream de multă vreme să merg într-un Retreat dedicat, cu cineva care să mă ghideze, alături de oameni care să aibă aceeași dorință de căutare și care au înțeles că viața e mai mult decât rutina zilnică. Mă bucur să vă anunț că pentru ianuarie 2020 am ales Return to Essence – un retreat de 2 săptămâni în Bali.

CANGGU (BALI), ADRIAN și YOGA SPIRITUALĂ

Printre principalele motive care m-au determinat să fac această alegere sunt: locul, Adrian și programul din cadrul retreatului. O să le iau pe rând și sper să vă conving să va înscrieți și să vă faceți din timp planul. Nu de alta, dar, cu cât vă hotărâți mai rapid, cu atât puteți găsi bilete de avion mai accesibile. Ba chiar o să vă dau câteva ponturi în acest sens, pentru a găsi cea mai bună soluție din punct de vedere financiar. Biletul de avion spre Bali nu este tocmai ieftin, dar, dacă sunteți dispuși să sacrificați puțin mai mult timp, puteți găsi opțiuni și la 500 de euro. Eu folosesc kayak.com, un motor de căutare unde sunt cele mai bune variante. Sper să vă ajute și pe voi.

Merg în “Return to essence – Spiritual Yoga Retreat” unde: vor fi multe clase de yoga, inițiere în alchimie, luptat cu tipare limitative, regăsire, meditație. Sunt convinsă că Adrian o să fie un îndrumător excelent. L-am cunoscut întâmplător, la o clasă de Yoga și cred că are acel ceva special și o energie care te face să te deconectezi de la ce se întâmplă în jur și să revii la prezent și la tine. Pe lângă asta, retreatul va avea și vizite la atracții turistice, cursuri de gătit balinez și alte tradiții locale. Cât despre Canggu, am tot auzit că are ceva special, un vibe liniștit, marea, clima. Nu văd ce ar putea să fie mai bine că asta, mai ales când în România vor fi ninsori și temperaturi cu minus. Cât despre cei care îți vor fi alături, cu siguranță că sunt persoane care sunt atrași de partea spirituală și care îți pot deveni prieteni sau coechipierii tăi în drumul către tine. Detalii complete găsiți pe retreat.adrianbajenaru.ro.

Acum, mi se pare important să vă spun că există o Ofertă Specială până la 1 decembrie și că apoi tariful o să crească. Nu știu alții, dar eu cred că a plănui din timp concediul din sezonul rece este ideal, parcă am mai mult spor la muncă, parcă mă animă. De data asta o să fie altceva, nou pentru mine și sper să mă întorc mai calmă, mai echilibrată, bronzată și știind mai multe despre mine. Hai cu mine în Return to essence – Spiritual Retreat în Canggu Bali între 20 ianuarie – 2 februarie 2020!

 

 • 112
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  112
  Shares
 • July 25, 2019
-->

Poate te interesează

Locurile boeme din București, micul Paris!
June 20, 2021
NOMAD DIGITAL pe insulă (Tenerife 2021)
February 25, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
10 locuri preferate din București
May 29, 2020
Propuneri de vacanțe tip experiență pentru 2020
December 30, 2019
Bilet doar dus. Viața de Digital Nomad.
March 10, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *