Ajută-mă să aleg decorul de interior pentru vlog! (P)


Nu sunt designer de interior, deși mă consider un om creativ. Pentru că viața de vlogger presupune multe investiții, a venit momentul să fac una consistentă. Trebuie să creez decorul pentru clipurile pe care intenționez să le filmez la mine acasă pentru Vlog Nu am cea mai bună lumina naturală, așa că primele pe lista sunt corpurile de iluminat pentru a avea o imagine bună. Acestea sunt destul de scumpe. A doua problemă este legată de modul de amenajare. La acest capitol mă ajută orice idee. Ceea ce trebuie să știți este că mă refer la un colț de cameră, pe un perete, unul nu foarte mare, dar care să pară mai spațios în urma amenajării

Mi-ar plăcea să fie un spațiu cald, cu elemente care să amintească de călătorii, în nuanțe vibrante. M-am tot uitat pe Pinterest pentru inspirație și am analizat și ce fac ceilalți travel youtuberi din afară. Recunosc că nu simt că am găsit acel “ceva” care să mă definească și care să mă facă să îmi doresc să pornesc filmarea. Nu știu încă ce va ieși, dar sper să îndeplinesc cât de curând acest proiect. Așa că, am nevoie de ajutorul vostru!

canapea plaza3

A treia și cea mai importantă problemă este bugetul, unul neprevăzut și care nu aș vrea să îmi ruineze stilul de viață. Mi-ar plăcea să găsesc piese de caliate, la un preț bun, pe care să le pot mixa astfel încât să iasă ce visez. Momentan cercetez cu atenție siteul Lem’s deoarece am văzut că, până pe 5 noiembrie, au reduceri de 50% la mobilier și accesorii. Am trecut pe la showroom-ul lor din Park Lake și am ochit câteva piese precum acest scaun de relaxare pe gri sau albastru sau canapeaua Plaza. Îmi place și ideea de canapea modulară care poate fi configurată pe măsurile dorite de client. Oscilez între un decor monocrom accesorizat cu obiecte colorate sau unul cu tentă marină, care să mă ducă cu gândul la o plajă. Sigur găsesc la Lem’s mobilă și accesorii orice potrivite, voi decide. 

Voi ce ați alege? Puteți vedea produsele aici!

fotoliu de relaxare2

Recunosc că nu m-am decis, așa că, dacă aveți vreo sugestie, îmi puteți lasă în comentarii mai jos. Sunt foarte curioasă ce ați alege voi de pe lemet.ro și ce mi-ați sugera să comand. Promit să fac un vlog special unde să vă arăt cum am decorat în ton cu tema aleasă “călătoriile”. Pe curând!

Și nu uita să dai un SUBSCRIBE dacă ești printre #pasionatiidecalatorii – aici!

canapea plaza1

canapea si fotoliu modular lems

 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  42
  Shares
 • October 19, 2017
-->

Poate te interesează

Unde am găsit cele mai interesante postere pentru decorat casa
February 09, 2021
5 idei practice pentru extra spațiu în garsonieră
September 04, 2018
Știi cum poți susține un proiect sustenabil? -EFdeN-
July 27, 2017
Soluții de depozitare garderobă pentru locuințe mici
October 12, 2016
Carti pentru suflet, pentru minte si pentru a decora camera
January 25, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *