Read my mind 7 o’clock tea&fashion 1st edition-ceaiul fermecat si tineri designeri romani


La inceput a fost o idee, apoi au fost cei ce au facut ca aceasta sa ia fiinta si sa se materializeze intr-un eveniment asa cum l-am imaginat. Marti, 16 aprilie, a avut loc prima editie “Read my mind 7 o’clock tea&fashion“. Acesta, asa cum se va intampla si la viitoarele editii, a fost dedicata tinerilor designeri romani, fie ca vorbim de haine, pantofi, genti sau accesorii. Totul s-a petrecut in decorul  unei ceainarii boeme din Bucuresti, Joie de Vivre.

Invitatii au admirat trei expozanti: Simona Semen, care a prezentat in exclusivitate in Romania colectia pre-fall 2013, Bookletta-genti ce promoveaza ideea de a citi si de a arata celorlalti cartea ta si Fire de murg-colierele fiind foarte bine lucrate. Ceai aromat, prajituri Sisters’Kitchen, moda,  atmosfera intima si calda, un final de zi special.

Emotiile au fost coplesitoare, dar constructive si m-am bucurat sa am alaturi oameni frumosi, pasionati de moda si de arta. Printre cei prezenti s-au numarat criticul de moda-Alin Galatescu, Diana Serpoianu-editor Luxury Magazine, bloggeri-Mona Croitoru, Pia Voicu, Adam Stella, desiger-Mirela Frase, Fe[male]. Invitata speciala a serii a fost actrita Ana Ularu ce a purtat o rochie semnata Simona Semen. Cei prezenti au plecat acasa si cu o amintire speciala-o fotografie “to take away”, multumita baietilor de la S.Miles.

Multumiri speciale sponsorilor: Diamond Boutique, Sisters’Kitchen, S.Miles, Joie de Vivre si Lush Romania.

Imi doresc ca acest eveniment sa creasca frumos si sa placa pasionatilor de moda, dar mai ales celor ce inteleg ca avem tineri talentati ce merita pusi in valoare si adusi mai des in fata publicului roman.

Kisses!

IMG_8764

IMG_8796

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 17, 2013
-->

Poate te interesează

10 Lucruri care îți ridică moralul în izolare
March 26, 2020
Atelierele Încrederii sau cum susținem educația copiilor defavorizați
October 24, 2018
UNTOLD rămâne cel mai spectaculos festival din România
August 17, 2018
Câteva lucruri utile dacă ajungi la UNTOLD
August 02, 2018
Cum s-a schimbat Electric Castle de la primele ediții
July 28, 2018
Un UNTOLD ABSOLUT și cel mai frumos răsărit cu Armin! (P)
August 07, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *