Fii alături de echipajul de raliu #324 și ajută-i pe pilot & copilot să continue cursa!


Nu sunt pasionată de motorport și nici foarte la curent cu știrile din acest domeniu. Dar, respect oamenii care luptă pentru pasiunile lor, care își sacrifică timp, bani și energie pentru a-și depăși limitele și a-și îndeplini un vis. Astfel, întâmplător sau nu, i-am cunoscut pe cei doi campioni care alcătuiesc echipajul de raliu #324. Am aflat astfel despre suma uriașă de zeci de mii de euro de care au nevoie pentru mașină și pentru a putea participa la etapele de raliu la nivel național, precum și pentru cele de la nivel internațional. Echipajul dorește să participe la Campionatul Național de Raliuri cu o mașină acoperită de fotografiile susținătorilor. Personal, am descoperit doi oameni dedicați, experimentați și preocupați de a gândi o strategie care să îi ajute să nu abandoneze raliurile. Așa că, vreau să vă provoc și pe voi să fiți alături de ei, fie cu o donație, fie cu o sponsorizare. 

Echipajul dorește să participe la Campionatul Național de Raliuri cu o mașină acoperită de fotografiile susținătorilor

Pilotul și copilotul au început cursa pentru titlu la Grupa H, Clasa Național 11, cu ajutorul proiectului raisetorace.com. Raise to Race nu își dorește să dezvăluie identitatea celor doi, deoarece ele sunt două personaje inedite. Totuși, vă pot spune că: Adi (pilot) are doar 22 de ani a debutat la “Copiii spun lucruri trăsnite”, dar de atunci a montat și demontat mașina de curse singur de multe ori, plus și-a descoperit pasiunea pentru curse. În prezent are în palmares șapte titluri de campion național, obținute la diferite categorii din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Rareș (copilot) are 32 de ani, este extrem de atent la detalii și este trainer acreditat internațional, specializat în conducere defensivă, sportivă și pilotaj.

Adi și Rareș au nevoie de 100.000 de euro până la finalul lui octombrie 2019. Banii obținut din donații și sponsorizări sunt necesari pentru reparații, echipa de asistentă tehnică, anvelope, carburant, dubă de asistentă, piese de schimb, consumabile: uleiuri etc, taxe de participare, colantarea mașinii, cazări, foto & video. Suma pare uriașă, dar nu cred că este imposibil de obținut. Sunt convinsă că există branduri pentru care 20.000 euro nu înseamnă mai nimic din bugetul de marketing. Mai ales că ei pot fi implicați în tot felul de activări de brand personalizate. Comunitatea din jurul lor de suporteri este impresionantă, astfel, la fiecare Probă Superspecială din centrul orașului unde se întâmplă raliul se adună peste 10.000 de oameni. Iar în parcul se service unde stă mașina înainte de raliu timp de 2 zile, vin până la 20.000 de persoane. Acolo au loc și sesiuni de autografe.

DONAȚII DE LA OAMENI & SPONSORIZĂRI DE LA BRANDURI

Dacă vreți să donați pentru echipajul de raliu #324 puteți face asta aici. Dacă vreți un pachet de sponsorizare și detaliile complete despre acestea, le găsiți pe raisetorace.com sau pe adresA de email contact@raisetorace.com. Haideți să îi ajutăm pe Adi și Rareș să își îndeplinească visul și să urce din nou pe podium!

 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares
 • July 16, 2019
-->

Poate te interesează

VISION BOARD – instrument pentru a atrage ce îți dorești. Cum funcționează!
July 17, 2021
Mișcare acasă, fără diete, suplimente alimentare bune și echilibru
January 24, 2021
Înlocuiește obiectivele de început de an cu manifestarea intențiilor
January 08, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020
5 ani de când nu mai mănânc carne
June 15, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *