PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)


Un proiect drag mie despre care vreau să vă vorbesc, mai ales dacă sunteți printre cei care au scris o carte, dar nu știu cum să o publice și se gândesc că acest proces este complicat și foarte costisitor. Și chiar este, dacă vorbim de publicarea tradițională, ceea ce înseamnă că trebuie să trimiți cartea la o editură, să fie aprobată și acceptată, apoi să investești conform cerințelor lor, adică să ai o comandă minimă impusă. În plus, modul clasic nu doar că nu îți asigură succes, dar nici că vei vinde apoi cărțile deja printate. Din fericire, cam de asta s-au inventat companiile de self publishing. Iar acum a apărut PRINT ONE BOOK, Atelierul Autorilor Independenți, locul unde autorii independenți se pot publica singuri foarte simplu, unde se printeaza doar ceea ce se comandă, unde resursele sunt eficientizate și costurile pentru scriitori mici.

Ce înseamnă PRINT ONE BOOK?

O platformă cu două direcții: una dedicată autorilor independenți, altă cititorilor. În ceea ce privește cititorii, e vorba efectiv de o Librărie online unde există o mulțime de autori români, dar și altfel de titluri. Până aici ai zice că nimic special. Dar, cea de a doua direcție este gândită pentru publicarea independentă, iar noutatea constă în “first sell, then print”. Adică, dacă ai scris o carte, îți faci cont pe printonebook.com, te asiguri că ai corectat cartea, că merită să vadă tiparul, apoi configurezi online cartea. Poți comanda în prealabil și Mostrarul Print One Book pentru a simți coperta, tipul de hârtie și a alege cum să fie “copilul tău”. Apoi e momentul să faci o comandă pentru numărul dorit de cărți. Se acceptă chiar și una, ceea ce este unic în piață. Cu siguranță PRINT ONE BOOK a venit să schimbe piața de carte din România și să dea o șansă autorilor.

Dacă vreți și voi să sprijiniți talentele locale, puteți să le cumpărați cărțile din Librăria virtuală PRINT ONE BOOK.  În plus, pe printonebook.com poți să îți și vinzi cartea, deși nu e obligatoriu. Mai mult decât atât, tinerii scriitori sunt promovați și pe platformele de Social Media PRINT ONE BOOK. Cum proiectul abia a debutat, zic să le urați succes și să îi susțineți, iar odată cu ei și autorii, fie cu un mesaj frumos, fie cu a cumpăra o carte sau a testa cum funcționează publicarea independentă!

 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares
 • June 26, 2020
-->

Poate te interesează

Filme și seriale pe care noi femeile le așteptăm la final de 2021
November 22, 2021
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
Festivalul Teatru sub lună #5
June 18, 2019
Minunile se petrec atunci când ieși din zona de confort
January 30, 2018
De ce fac un CURS DE ACTORIE
October 20, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *