Idei pentru prima întâlnire în doi


Nu știu alții ce cred, dar eu consider că alegerea locului și a modului în care se desfășoară o primă întâlnire amoroasă sau nu) spune multe despre persoana care ia inițiativa în acest sens. Când vine vorba de întâlniri, de cupluri, de relații și de îndrăgosteli nu există reguli. Fiecare își scrie propria poveste. Și femeia poate să invite, pot împarți nota nemțește, locul poate fi chiar acasă la unul dintre ei, se poate termina cu sex. Orice e permis și nimeni nu are dreptul să își dea cu părerea pe baza propriilor prejudecăți. Fiecare își cunoaște limitele, așteptările și dorințele. Dar, nu fiecare știe cum să facă dintr-o prima întâlnire o amintire de neuitat.

În viața unei persoane care a trecut de un anumit număr de ani, minim 25, rămân în memorie doar câteva “first date-uri”. Nu întotdeauna se ajunge la a doua întâlnire, nu mereu cei doi rămân împreună sau se îndrăgostesc. Totuși, unele prime întâlniri sunt memorabile pentru că au avut ceea ce, pe scurt, se numește creativitate. Iar a fi creativ la date nu e un favor pe care domnul i-l face domnișoarei (ori vice versa), ci este un mod de a-ți oferi ție, cel care inviți, un moment special. Dacă ți-ai asumat invitatul, ai avut deja câteva discuții, deci știi sau intuiești câteva lucruri despre personalitatea invitatului sau dacă aveți un mic istoric împreună, iar, în cele din urmă, îți iei inima în dinți și îi ceri să vă vedeți doar voi doi, de ce să nu se întâmple altfel? Nu ne-am plictisit cu toții de clasicul ieșit la film sau la o cafea? Și încă cum.

Dacă ai rămas în până de idei sau vrei să îți surprinzi persoana iubită ca prima dată, s-ar putea să îți placă următoarele idei:

 • vizitați un muzeu, unul pe care îți doreai să îl vezi de mult sau cu o expoziție nouă. majoritatea muzeelor au și o mică cafenea pe undeva în apropriere. puțină artă, un subiect numai bun de conversație, o cafea bună și povești până la apus.
 • pune în mașină o pătură, două prăjituri, o sticlă de vin și una de apă. nu contează foarte mult dacă e vară sau iarnă. oricând puteți face un mic picnic pe lac, în parc sau pe un deal, o colină, în funcție de zona unde vă aflați. priviți împreună natura și zâmbiți.
 • plimbare cu motorul sau cu bicicletele, un pic de sport, puțină adrenalină, un pretext excelent pentru a testa cât de dornici de a explora lumea și a face activități împreună.
 • degustare de vin, seară cu un anumit specific la un restaurant, serată pe o anume temă și orice alt fel de eveniment la care poate niciunul nu ați mai fost până atunci. vă veți minună de orice și veți uita de stânjeneala primei întâlniri.
 • închiriază un restaurant, un colț de bar, un separeu într-o ceainărie doar pentru voi doi și ai grijă ca servirea să fie impecabilă, iar personalul să vă ofere toată intimitatea necesară pentru un dialog spumos.
 • punct de întâlnire care să va scoată din zona de confort, fie pe malul mării, fie la un anumit punct dintr-o stațiune montană, un loc secret nepopular. veți sosi acolo cu inima tresărind fie și numai pentru că ați parcurs un drum nou, pe lângă emoția de a vă vedea.
 • malul mării, a unui lac, o pajiște înverzită, la apus, cu privit de stele, uitat împreună spre cer, ascultat bătăile inimii și ritmul vietăților din jur, aberat apoi în voie, liberi de orice restricție socială și de ochii privitorilor curioși.
 • parc de distracții, vată pe băț, roată, mașinuțe, distracție, joc și o doză mică de nebunie. nu e nimic mai frumos precum a da în mintea copiilor mături fiind. tot aici intră și bowling, biliard, laser tag și alte activități din acest registru.
 • pe banca din față biroului unde lucrează, pe o alee în față casei, o apariție spontană, cu o prăjitură făcută de tine sau cumpărată de la cofetăria preferată, de împărțit în public la doi și văzut dacă împreună puteți fi la fel de “zaharoși”.
 • undeva în lume, unde decideți împreună, fie că ia doar unul biletele sau împărțiți cheltuiala în mod egal. dacă nu îți e frică să te trezești în Paris și să realizezi că nu îți place, atunci fă-o fără regrete pentru că o să ai ce povești mai târziu, chiar dacă nu întâlnești iubirea vieții.

Lista poate continua mult și bine, dar am vrut să dau câteva idei pe care se întâmplă să le fi trăit. Mi-au rămas dragi și le voi păstra în inimă, indiferent de ceea ce a urmat sau de finalul poveștii. Prima întâlnire nu definește ceea ce va fi, dar spune multe despre tine ca om, despre cât de interesat și interesant ești, despre cum funcționează rotițele din creierul tău și depre potențialul de a oferi mai departe. Nu trebuie să te arunci în cap, dar o doză de creativitate este oricând bine venită și aduce un pic de frumos în cel puțin două universuri cărora le-a fost dat, la un moment dat, să se întâlnească! 🙂

 

 • 98
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  98
  Shares
 • March 16, 2017
-->

Poate te interesează

Dacă nu ai mai trăi pentru weekend…
September 21, 2021
5 tipuri de “prieteni” de care trebuie să scapi
July 31, 2021
Suntem suma preconcepțiilor noastre și uneori asta dăunează
May 17, 2021
De ce ești mai productiv când ai posibilitatea să nu lucrezi mereu de la birou
May 13, 2021
Omul lecție și Omul bucurie
April 19, 2021
Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *