Ar fi putut fi iubire dacă unul din ei ar fi ridicat ochii din telefon


Nimic ieșit din comun nu se petrecuse în ziua respectivă. În aer plutea un dor de vacanță și o stare de visare comună tuturor locuitorilor orașului supra aglomerat. La ora 9 mai era încă lumina afară și puteai să vezi grupurile de oameni mergând spre un restaurant, spre supermarket sau spre casele lor. Din când în când, se mai auzea o alarmă a poliției, semn că nici măcar toropeală de iunie nu oprește ritmul nebunesc al urbei. Strada forfotea de hipsteri cu biciclete electrice și de copii cu trotinete și role.

Ea a parcat mașina, și-a luat grăbită portofelul și telefonul de pe banchetă și a pornit spre piața din apropiera locuinței sale, cu gândul să cumpere cireșe. El a privit-o timit, din spatele tejghelei de la micuță lui cafenea în față în care stătea acum autovehiculul ei. Nu mai știa ce i-a atras atenția și nici cum arată, dar a decis să facă ceva diferit în acea seară. I se păruse că s-ar putea îndrăgosti pe loc de ea, deși nu știa dacă este singură, dacă este în trecere sau dacă ea i-ar acordă fie și numai două cuvinte.

A ieșit pe veranda din fața cafenelei, și-a luat un cappuccino și a decis să o aștepte. A sperat că nu întârzie mult, dar oricum era liber și nu avea de ce să se teamă. La acea oră târzie clienții nu mai vin după cofeină, ci preferă terasele din jur. Nu au trecut nici 15 minute și a zărit-o în capătul străzii. Butona IPhoneul, își mișcă rapid degetul pe ecran, părea că se uită pe Facebook și că trimite mesaje simultan. În timp ce se apropia de el, i-a sunat și lui telefonul. A răspuns pentru că era un furnizor care nu putea fi amânat. Fata cu părul auriu a urcat la volan cu ochii pierduți printre conversații, a băgat cheia în contact, a abandonat deviceul lângă sticla de apa, a dat muzica tare și a plecat. Nu a privit nici măcar o clipă spre el.

Poate o să o mai aștepte, poate ea o să îi zâmbească cândva. Sau poate ar fi putut începe cea mai frumosă poveste de dragoste dacă unul dintre ei doi ar fi ridicat ochii din telefon!

 

 • 124
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  124
  Shares
 • June 8, 2016
-->

Poate te interesează

Hai doar să ne întâmplăm!
October 16, 2016
Intalnire cu barbatul cu parul ciufulit
April 05, 2015
Intalnire cu un barbat insurat
March 29, 2015
Intalnire cu primul dupa El
March 25, 2015
Intalnire cu un strain
March 15, 2015
O sticla de vin si o femeie…
February 16, 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *