Unde am găsit cele mai interesante postere pentru decorat casa


În toamnă am renovat studioul cumpărat, unde locuiresc în prezent. Am zugrăvit, schimbat mobila, am ales doar elemente de alb, negru și auriu pentru decorul interior, așa că, știam că vreau ca pe pereți să pun tablouri sau postere în rame în aceeași notă. Cum e mai complicat de găsit tablourile dorite și sunt mult mai scumpe, am gândit o serie de postere înrămate, pe teme, în funcție de amplasare. Nu sunt eu vreun designer, dar cred că e important ca tot ceea ce te înconjoară în casa ta să spună o poveste și să îți reflecte personalitatea. Personal, nu țin cont de trenduri, dar am o predilecție pentru stilul scandinav, minimalist, cu un touch de auriu care îmi pare că dă locului căldură și energie pozitivă. Până aici, totul simplu, doar că am colindat prin toate magazinele fizice după postere și clar nu mi-a plăcut nimic. În plus, știam că vreau mai multe rame, care să fie din același film, așa că am început căutarea pe marele internet.

Recunosc că în prezent știu cam toate sursele cu postere simpatice, doar că singurii care m-au convins au fost Poster Store, brand suedez. În primul rând, au sute de modele de postere, cu diferite tematici. Apoi, au și rame diverse ca și culoare, material sau mărime. Prețurile sunt extrem de accesbile, modelele speciale, iar bonus,  toate posterele sunt tipărite pe o hârtie ecologică și de înaltă calitate produsă în Stockholm. Viziunea Poster Store la nivel global este de a reduce la minimum impactul producției asupra mediului înconjurător, astfel încât să se îndeplinească cele  mai înalte standarde de sustenabilitate.  Hârtia și partenerul Poster Store de imprimare, TMG Stockholm, sunt certificați de: FSC-Forest Stewardship Council, Nordic Swan Ecolabel și International environment guidelines ISO 14001. Toate activitățile brandului sunt caracterizate de trasee scurte de transport și logistică inteligentă, ceea ce ne ajută la minimizarea amprenta de carbon asupra mediului înconjurător.

Folosește CODUL * luminita35* și ai 35% DISCOUNT la postere, exclus categoria Selection, până pe 8 martie!

Ținând cont de ce îmi doream și de faptul că am vibrat cu Poster Store, am început să fac schița, cu creionul pe hârtie. Am măsurat, potrivit ramele între ele, comandat unele noi. Eu am ales aproape tot din categoria Postere Alb-Negru. Dar, au minimaliste, fashion, cu animale, cu natură, de tip fotografie, artă abstractă, citate motivaționale și multe altele. Așadar, eu am gândit un colț despre călătorii, altul despre yoga și meditație (rama cu dream catcherul e mai veche, nu de la Poster Store), altul despre pasiunile sau slăbiciunile mele. Sper că vă prindeți voi din imagini care sunt. Și da, cred că mai vreau, imediat ce termin de renovat și bucătăria și baia, undeva spre vară. E un cu totul alt vibe față de pereții goi dinainte, posterele îmi dau senzația de acasă și că e tușa mea personală. Cred că am pus cu Poster Store o poveste în jurul meu, pe care o pot înțelege și cei care mă vizitează.

Ce trebuie să mai știți despre Poster Store este că au colecții noi în fiecare marți, că e posibil să prindeți și un discount, că au Transport GRATUIT dacă valoarea comenzii este de peste 179 lei și că livrarea se face în 4-6 zile, adică extrem de rapid. Eu una zic să vă faceți liste de favorite și să vă gândiți propria galerie de artă pe bază de postere în ramă, la voi acasă, la birou, pe terasă sau oriune vreți o oază de frumos care să vă facă să zâmbiți de fiecare dată când o priviți!

Folosește CODUL * luminita35* și ai 35% DISCOUNT la postere, exclus categoria Selection, până pe 8 martie!

 

 • 34
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  34
  Shares
 • February 9, 2021
-->

Poate te interesează

5 idei practice pentru extra spațiu în garsonieră
September 04, 2018
Ajută-mă să aleg decorul de interior pentru vlog! (P)
October 19, 2017
Știi cum poți susține un proiect sustenabil? -EFdeN-
July 27, 2017
Soluții de depozitare garderobă pentru locuințe mici
October 12, 2016
Carti pentru suflet, pentru minte si pentru a decora camera
January 25, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *