Femeie, nu crezi că e timpul să renunți la părul de pe mâini?


De câteva ori în viață, mi s-a întâmplat să mă uit la câte o femeie și să rămân efectiv… proastă. Să stau și să privesc, să mă întreb și să mă gândesc dacă să îi spun sau nu. Mi-a fost rușine de rușinea lor, dar cred că am greșit. A venit momentul să nu mai ascund și să mă adresez public și cât se poate de direct femeilor care au o pilozitate excesivă pe brațe. Mesajul este simplu: epilați-vă și scăpați și de părul de pe mâini! Degeaba aveți picioare lungi și fine, va dați cu parfum scump, va lucesc buzele și mergeți la coafor, va puneți haine de firmă și pantofi după ultima modă. Părul de pe mâini e la fel de insuportabil precum mirosul de transpirație. Este mai inestetic decât celuluita și mai hidos decât o pereche de dinți îngălbeniți!

În opinia mea (sau așa îmi place să cred) unele femei chiar nu conștientizează că trebuie să scape și de părul de pe brațe. Poate că nu le-a spus nimeni sau poate că nu s-au gândit niciodată la acest lucru. De aceea cred că trebuie să pornim o campanie în masă și să le informăm. Nicio bluziță fină sau un tricou simpatic nu se asortează cu pilozitatea. Fire lungi și negre lângă o brățara sau orice alt accesoriu întorc stomacul pe dos și sunt primul indicator care îl face pe un bărbat să creadă că sunteți neîngrijită și să fugă. Consider că acum știți și veți trece la fapte, până vine vară.

Și pentru că ar fi ideal să porniți cu dreptul, puteți apela la epilare definitivă cu IPL de la Nomasvello. Este indicată în special pentru brunete și șatene închis și sunt necesare până la maxim 12 ședințe, în funcție de tipul de piele. Economisiți bani, comparativ cu celelate metode tradiționale de epilat, scăpați de foliculită, va faceți singure un favor. Scuze dacă am fost dură, dar sper că acest articol să fie că un dus rece și să sunați pentru o programare la Nomasvello!

P.S. Un infografic extrem de interesant despre epilarea definitvă – aici!

Disclaimer: Post reacții – am avut dreptate că aceste rânduri vor fi percepute ca dure pentru unele doamne. Nu îmi cer scuze că am ajut curaj să spun ce cred. Aș dori să se înțeleagă că discutăm de femei cu păr de 3-5 cm pe brațe, din care poți face codițe și care se poate peria, nu de câteva fire zburlite sau de brațe înainte de mers la epilat. Este doar opinia mea că nu este estetic, că nu are nimic de a face cu a fi sau nu “naturală”. Este alegerea fiecăruia dacă decide să aibă “pădurea” pe mâini, așa cum este alegerea mea să spun deschis ce cred despre acest topic!

 

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • April 26, 2016
-->

Poate te interesează

Cum să ai grijă de tenul gras și seboreic
June 20, 2019
Câștigă un răsfăț la The Bar – Beauty Salon (C)
May 06, 2018
Ghid de bună purtare cu pensulele de machiaj
January 28, 2017
Prima gamă de produse cosmetice dedicată frumuseții interioare
March 09, 2016
Încearcă un Brave cut pentru o cauză nobilă!
March 02, 2016
Castiga setul de baie pe care orice femeie si l-ar dori! (C)
December 24, 2014

2 Comments

Andreea
Reply April 26, 2016

Nu ești cam dură pentru un advertorial? :))

  Luminita Balaban
  Reply April 26, 2016

  asta era si scopul. sa fiu dura. nu e advertorial ca as fi pus P. cei de la Nomasvello mi-au devenit prieteni pentru ca sunt super. si de aia tot zic de ei.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *