O sticla de vin si o femeie…


Iti amintesti de ultima noastra noapte de amor? Parca a fost de mult sau parca abia ai plecat, prinvindu-ma cu ochi mari si zambind putin pervers. Stiai ca va fi ultima? Posibil ca o simteam amandoi, dar ne-a fost teama sau jena sa ne-o marturism asa ca buzele au ramas stranse. Nu s-au mai contopit ca alta data, minute in sir, pentru ca nicio despartire nu admite atat de multa minciuna. Te-ai gandit sa mai revii? Am lasat o fereastra deschisa, dar m-am baricadat bine dupa usa, de frica sa nu-mi invadezi din nou lumea cu nebunia ta.

Perna inca mai pastreaza mirosul tau, un parfum cu arome masculine, un amestec al pielii tale, parfum scump si tutun. Il simt in nari si inca in mine, atunci cand respir. Scrumiera de pe masuta din bucatarie iti pastreaza ultima tigara, stinsa in graba de a termina totul si a pleca fara a privi inapoi. Erai ca un leu in cusca si iti priveam pasii nedumeriti, nestiind pe ce drum o vor apuca. Tigara s-a stins,  la fel si dorurile noastre. Au incetat mesajele nocturne, asa cum nici imbratisarile in miez de noapte nu mai sunt. Intre cearsafuri nu se mai zaresc doi iubiti care dorm unul in bratele celuilalt. Langa pat stau 4 papuci de casa, doar ca doi sunt putin prafuiti si nu-si mai afla perechea. Ultimul bilet lasat in dimineata cand ne era bine cand mi-ai scris: “Ne vedem diseara, iubito!” s-a ingalbenit. Am terminat cartea pe care o incepusem impreuna si am devorat ultima cutie de praline. Fiecare din ele a fost un prilej de a memora clipele petrecuta impreuna. Delicioase…

In frigider a ramas ultima sticla de vin pe care ai ales-o in noaptea cu pricina. Dovada vie si neatinsa ca ne-am iubit candva. As fi putut sa o arunc, sa o desfac si sa o golesc in chiuveta, dar n-am avut puterea asta. Peste o vreme o priveam cu melancolie, apoi cu drag, apoi cu nostalgie. Am trecut prin toate starile. Intr-o zi am uitat ca e acolo si am adunat alte sticle de vin, care nu aveau treaba in povestea noastra. Azi nu mai este pentru ca alt barbat m-a rugat sa o deschidem. Am clipit pentru o secunda si m-a fulgerat un gand. A trecut, sticla s-a consumat in doua pahare, iubirea a incetat. Iti amintesti de ultima noastra sticla de vin?

 • 110
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  110
  Shares
 • February 16, 2015
-->

Poate te interesează

Hai doar să ne întâmplăm!
October 16, 2016
Ar fi putut fi iubire dacă unul din ei ar fi ridicat ochii din telefon
June 08, 2016
Intalnire cu barbatul cu parul ciufulit
April 05, 2015
Intalnire cu un barbat insurat
March 29, 2015
Intalnire cu primul dupa El
March 25, 2015
Intalnire cu un strain
March 15, 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *