Petrecem NovemBEARD cu barbosii!


Anul trecut, tot pe vremea asta,  va povesteam despre NovemBEARD si va spuneam ca in Romania totul a inceput in 2013, atunci cand s-a intamplat primul eveniment cu acelasi nume la noi in tara – aici. In 2015, NovemBeard III se intampla tot la Loft, pe 26 noiembrie, de la ora 20:30, dar sunt sigura ca va fi si mai cool. Conceptul exista si este sarbatorit in lume, in noiembrie, de catre barbatii barbosi si barbatii care, pentru o luna, decid sa-si lase barba sa creasca, in scop caritabil.

La prima editie acest eveniment a strans peste 10.000 de lei care s-au donat copiilor ce sufera de autism,iar a II-a editie a strans peste 9000 lei donati catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care a avut in desfasurare un proiect de asistenta sociala prin care Biserica doreste sa vina in ajutorul comunitatii la modul cel mai concret. De data aceasta se va sustine un alt caz social.

In cadrul evenimentului se vor decerna trei premii barboase in functie de criterii bine stabilite de catre juriu. Categoriile premiate sunt: Barba Cea Mai Frumoasa, Barbosul De Succes si Barba Anului. 5 barbosi celebri vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziona. Acestia sunt: chef FOA, Florin Dobre, Dn Arthur, Iulian Vacarean si Cosmin Tudoran.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7VV_5YOQtBk” autoplay=”yes”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XjJQBjWYDTs”]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

Ne vedem joi pentru donatii, distractie si barbosi interesanti! 🙂

Dress code: LA DOLCE VITA

Event pe Facebook:

Foto: Dacian Foldi, TheStoryalist

Video: Alex Vlad

 

 

 • 47
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  48
  Shares
 • November 23, 2015
-->

Poate te interesează

O femeie care o să te inspire
January 26, 2017
S-a deschis Nomasvello Bucuresti Mall Vitan (P)
October 15, 2016
Franciza No+Vello se extinde rapid (P)
March 30, 2016
Va invit la “Fara prejudecati” cu doctor chirurg estetician Calin Dobos (P)
December 13, 2015
V for Verde 4 – targ de produse bio
September 17, 2015
Readmymind tea&fashion 3-SAVE the date: 27 martie 2014
March 10, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *