NovemBEARD II- cu si despre barbatii cu barba misto


E clar, barbosii ne-au invadat si nu e sansa de scapare! Partea buna e ca unii dintre ei sunt chiar misto. Iar pe cei mai cei ma duc sa ii descopar la NovemBEARD II, miercuri, de la 20:30 la Loft. Nu va ganditi la prostii, pentru ca este vorba de o intrunire cat se poate de serioasa. Cat se poate, pentru ca sigur se va lasa cu glume bune, suspine din partea doamnelor sau a domnilor si conversatii spumoase.

Toata nebunia cu NovemBeard a inceput abia anul trecut in Romania,  prin acest eveniment. Conceptul exista si este sarbatorit in lume, in fiecare noiembrie, de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil.  La prima editie acest eveniment a strans peste 10.000 de RON care s-au donat copiilor ce sufera de autism. Un lucru minunat si de aplaudat, asa ca de data aceasta sustinem proiectul.

Ceea ce e misto este ca puteti sa va inscrieti in concurs, voi domnii cu barba. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati o fotografie “barboasa” pe pagina de Facebook a eventului: https://www.facebook.com/events/744678982273540.  Astfel puteti castiga cate un premiu oferit de: Jagermeister, Ben Sherman, Wood Be Nice, M.brace, The Urban Ties, Barbossa,No EyePatch, Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România si WalletHouse.

In cadrul evenimentului se vor decerna trei premii barboase in functie de criterii bine stabilite de catre juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasa
2) Barbosul De Succes
3) BARBA ANULUI 2014

” Nu in ultimul rand, 5 barbati de renume cu barba vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati, suma rezultata urmand a se indrepta catre  Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care are in desfasurare un proiect de asistenta sociala prin care Biserica doreste sa vina in ajutorul comunitatii la modul cel mai concret. Dincolo de actul filantropic, necesitatea demararii acestui proiect rezulta din contextul social actual: numarul mare de consumatori de stupefiante din acest cartier (primul loc intre sectoarele capitalei), absenta unor cabinete medicale in zona si a unui loc de petrecere a timpului liber pentru copii si parinti, pentru parastase si agape fratesti in zilele de hram si pentru serile catehetice care in prezent se tin in biserica.” (PR Event)

Va mai spun doar ca muzica va fi asigurata de GOLAN si de catre NotSoCommon Dj, ca veti avea parte de expozitii foto semnate Horia Stan – Lookool si Dacian S. Foldi – The Storyalist– A Photographic Love Affair si ca NovemBEARD va fi prezentat de Irina Mohora.

Eu zic ca nu aveti cum sa ratati asa ceva, fie ca va plac barbosii sau nu. Iar daca nu v-au convins cuvintele, priviti imaginile! Ne vedem acolo! 🙂

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5yCNCv_k_ro”]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 23, 2014
-->

Poate te interesează

În weekend ne vedem la V for Vintage!
November 10, 2016
Cum sa transformi o stradă uitată într-un spațiu urban, fresh și cool!
April 11, 2016
În Orient Expressul lui Stephan Pelger
March 06, 2016
Inspiratie pentru un sezon intreg de la Gala Avanpremiere 16
November 30, 2015
Unde se aduna barbosii sambata!
September 03, 2015
O redeschidere in stil grandios – H&M Unirea Shopping Center
July 10, 2015

3 Comments

renee
Reply November 24, 2014

ai idee cat costa intrarea?

RENEE
Reply November 25, 2014

multumesc!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *