Franciza No+Vello se extinde rapid (P)


Este bine cunoscut faptul că femeile din România sunt cochete și țin pasul cu tot ceea ce este nou în domeniul beauty. Cu toate acestea, încă mai există temeri când vine vorba de anumite proceduri, fie că vorbim de chirurgie, fie de epilare definitivă, fie din lipsă informării, fie din cauza unor preconcepții sau a unor știri vechi. Încet încet putem observa schimbări de mentalitate, în special în marile orașe din țară.

Astfel, mă bucur să vă anunț că Nomasvello se extinde! Merg la acest centru de înfrumusețare pentru epilare definitivă și tratamente faciale, de mai bine de 1 an, recomand și mi se pare firesc ca tot mai mulți (inclusiv bărbați) aleg serviciile lor. Pe lângă aparatură, la Nomasvello fiecare client este tratat cu maxim de profesionalism, cu amabilitate, iar prețurile nu sunt deloc exagerate.

După ce în februarie au fost inaugurate centrele No+Vello din Oradea și Pitești, în martie s-au deschis 3 noi centre în Galați, Arad și Brăila. Și în cadrul acestora puteți beneficia de ofertă primăverii, dar și alte promoții, gândite la nivel național. Totodată, pe 15 martie Nomasvello a lansat un proiect pilot de business în business, la The Bar din Promenadă. Prin acesta, Nomasvello va fi prezent și în orașe mai mici, în cadrul unor afaceri locale, dar care au același public țintă. O idee extrem de interesantă.

Sper că am adus vești bune, iar eu una voi merge la noul Nomasvello din Brăila, la mine acasă ! 🙂

 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  20
  Shares
 • March 30, 2016
-->

Poate te interesează

O femeie care o să te inspire
January 26, 2017
S-a deschis Nomasvello Bucuresti Mall Vitan (P)
October 15, 2016
Va invit la “Fara prejudecati” cu doctor chirurg estetician Calin Dobos (P)
December 13, 2015
Petrecem NovemBEARD cu barbosii!
November 23, 2015
V for Verde 4 – targ de produse bio
September 17, 2015
Readmymind tea&fashion 3-SAVE the date: 27 martie 2014
March 10, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *