MYDESKS – aplicația care transformă cafenele și restaurante în spații de co-working (P)


După primul an de Freelancing pot spune că cel mai mare avantaj este libertatea și privilegiul mult râvnit de aproape oricine de a lucra când vrei, cum vrei și la ce oră vrei. Cred că nimic nu sună mai satisfăcător precum să muncești din pijamale și să te trezești fără alarmă, fără stresul de a fi la birou la program fix. Unii dintre noi, mai precis eu, tind chiar să exagereze. Astfel, am câte 2-3 zile în care nu ies din casă. E drept că nici nu mă plictisesc și rezolv o mulțime de proiecte, plus trebuiri casnice. Dar, după o vreme, începi să conștientizezi că nu este în regulă să te izolezi, că te sălbăticești, că lipsește un colectiv, că nu poți să crești dacă nu ai contact cu cei din jur și că este esențial să te mobilizezi pentru a-ți extinde orizonturile și pentru a te menține activ.

Și așa am început eu să caut locuri de unde să pot lucra. Am câteva în minte, fie cafenele, fie huburi, dar cea mai recentă noutate este aplicația Mydesks despre care vreau să vă și povestesc cum funcționează. Aplicația este disponibilă pe mobil, dar și în variantă web și adună restaurante și cafenele din București (momentan) care pun la dispoziție spații pentru Freelanceri și Antreprenori. Îți instalezi aplicația, îți faci abonament, primești un cod unic, iar cu el mergi în locațiile disponibile în aplicație. Eu am ajuns în mansarda Flip Flop, tranformată pe timpul zilei în spațiu de lucru comun. Am avut wifi, cafea, ceai și apă din partea casei. Mâncarea se comandă și achită separat, evident.

Până în 2030 cam 30% din populație la nivel global va munci de la distanță și cam 80% din companii vor avea colaborări cu freelanceri

Ideea din spatele Mydesks este excelentă deoarece ține cont de trendul la nivel actual privind lucratul remote. Se pare că până în 2030 cam 30% din populație la nivel global va munci de la distanță și cam 80% din companii vor avea colaborări cu freelanceri. Așadar, potențial de creștere există. Dar, până atunci, antreprenorii și freelancerii din București pot testa Mydesks și alege în fiecare zi un alt loc unde să meargă cu laptopul. Nu intervine rutina, se face networking, apare inspirația – sunt doar câteva din avantajele de a folosi Mydesks. Vestea și mai bună este că, la început de 2020, aplicația se va extinde și în alte orașe precum Iași, Brașov, Cluj, Timișoara. Și încă o opțiune interesantă ar fi cea de “Meeting” care, odată oferă posibilitatea de a închiria o sală cu zece locuri pentru eventuale meetinguri, workshopuri sau traininguri.

Toate informațiile sunt disponibile pe mydesks.ro. Sunt curioasă să aflu care este locul preferat găsit pe site și dacă ne vedem curând să lucrăm împreună de acolo? 🙂

 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  14
  Shares
 • October 10, 2019
-->

Poate te interesează

Surse de clienți pentru freelanceri
January 11, 2022
În 2022 vrei să devii freelancer? Atunci ai nevoie de această carte!
January 06, 2022
MASTERING Facebook & Instagram Ads – Curs pentru ANTREPRENORI
January 13, 2021
Cât de greu este să delegi munca?
November 19, 2020
Cum am scăpat de frica de a pierde clienți
October 19, 2020
8 lucruri care te ajută să fii productiv când lucrezi de acasă
May 08, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *