Mărimea contează… și nu doar cea evidentă!


O prietena imi tot spune de ceva vreme: “Barbatii cei mai dotati nu vorbesc mult!”. Asta vine in contradictie cu cei ce tin sa se dea peste tot in spectacol, genul ala de baiat cunoscut ca fiind sufletul petrecerii, cel care vorbeste mult si nu intotdeauna bine… alta amica mi-a marturisit ca a continuat o relatie de ceva luni bune cu un barbat nu atat de bine dotat, dar care “compensa prin conversatie.”. Invariabil ajungem la concluzia ca marimea conteaza, dar  uneori este vorba de marimea si calitatea conversatie, de cat de lunga sau frumoasa este povestea Lui si cum stie sa te cucereasca.

Pe de alta parte, in zilele noastre barbatii frumosi (majoritatea fiind si extrem de aroganti) tind sa nu mai fie interesati de discutii filozofice. Nu ca nu pot sau ca nu sunt inteligenti, dar intervine un fel de comoditate si nu isi mai dau interesul. Stiu prea bine ca oricum domnisoarele vor pica… se pastreaza pentru o femeie foarte inteligenta sau care nu se lasa impresionata de aspect/masina/aparente.

Nu ca as fi eu acea femeie, dar nu-mi pare a crede teoria prietenei mele. Pesonal si din experientele mele nu inteleg barbatii care nu spun o poveste, care nu stiu sa inceapa preludiul inca de la primele mesaje pe chat, care nu trec de banalele fraze si de teme plictisitoare… si nu-mi pare ca merita nici macar o sansa, indiferent cine sunt sau cum arata. Si nu zic sa te zapaceasca si ameteasca, dar glumele si complimentele au farmecul lor si sunt parte din sarmul unui barbat trecut prin viata.  Se invata daca nu ies firesc.

Poate ca ambii isi doresc o aventura, un one night stand, dar pana si pentru asta e nevoie de a gasi un mod pentru a ajunge acolo. Textele precum: “Hai la mine!”, “la mine sau la tine?” sunt moartea pasiunii pentru o femeie care nu percepe tarif, mai ales cand cei doi nu au agreat asupra unei astfel de relatii libertine. Marimea conversatie (si mai ales calitatea acesteia) este un stimulent mai bun decat orice impresii ce tin de ambalaj pentru o femeie.

Asa ca… domnilor, cuceriti-ne cu vorbe, restul decidem impreuna! 🙂

Foto: xbeyours.tumblr.com

 • 89
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  89
  Shares
 • May 18, 2014
-->

Poate te interesează

Suntem suma preconcepțiilor noastre și uneori asta dăunează
May 17, 2021
De ce ești mai productiv când ai posibilitatea să nu lucrezi mereu de la birou
May 13, 2021
Omul lecție și Omul bucurie
April 19, 2021
Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021
10 lecții de la 2020 pentru 2021
December 23, 2020
Teama de a avea bani
August 30, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *