Înlocuiește obiectivele de început de an cu manifestarea intențiilor


Dacă a trecut o săptămână din noul an și nu ai făcut nimic din ceea ce ți-ai propus, să știi că acest lucru este perfect normal și nu ți se întâmplă numai ție. Începutul de an este asociat cu noi obiective, cu liste în care pentru moment chiar credem, în dorințe mai realiste sau sau, dar care, undeva prin februarie deja sunt uitate. Fie realizăm că am pus prea multă presiune pe noi, fie că nici măcar nu ne mai dorim aceleași lucruri. Cum ar fi să ne dăm voie să se întâmple lucrurile, să ne setam intențiile, fără să dramatizăm și fără să simțim că ne dezamăgim? În definitv, noul an nu este peștișorul de aur care ne îndeplinește cele 3 dorințe, ci este doar o oportunitate pentru noi de a avea mai mult timp pentru a evolua. Așa cum fiecare zi este o șansa în plus pentru a crea orice vrem, pentru a o lua de la zero, pentru a începe să lucrăm la visul nostru.

Care este treaba cu intențiile?

Pentru mine, 2021 a început cu o schimbare reală deoarece a fost primul an când am manifestat intențiile. Pentru cei care nu știu ce înseamnă, nu sunt familiarizați cu meditația sau yoga sau alte practici spirituale, cred că trebuie clarificat că intențiile sunt o formă de manifestare a sufletului către Univers, sunt un punct de plecare către ceea ce visezi, nu visul final. Un exemplu concret ar fi legat de bani. Obiectivul poate fi că anul acesta să faci X. Intenția, în schimb, este de a manifesta abundență în viața ta, de a primi banii cu bucurie, de a conștientiza că ai puterea și toate resursele interioare pentru a-i atrage la tine. Alt exemplu ține de a  relații. Obiectivul poate fi să fii cu Gigel. Intenția este de a fi deschis și a primi și a oferi iubire de la cineva pregătit emoțional, indiferent că materializarea va fi Gigel sau nu.

Intențiile duc la voință, apoi la fapte, apoi la realitate.

Și nu este vorba de magie de tip Abracadabra, ci de magia infinită care există, dar de care ne temem cu fricile și preconcepțiile noastre. Noi putem face realizabil aproape tot ceea ce ține de noi, nu de alții sau de Univers. Cât timp manifestăm intențiile și schimbăm perspectiva, vom ajunge mai aproape de obiectivele concrete. Demostrat, testat, deși poate părea vrăjitorie. Nu este, dar nici nu se întâmplă nimic dacă nu crezi. Dar, cu siguranță sunt obiective trecute pe lista de 1 ianuarie de o mie de ani, dar care nu s-au materializat. Așa că, nu strică să încerci ceva nou, să clarifici ce îți dorești cu adevărat, cine ești tu acum și care sunt intențiile tale cu tine pentru viitor.


Cum manifestăm intențiile?

Există mai multe practici pentru manifestarea intențiilor, dar eu vreau să îți vorbesc despre cea mai simplă, și anume despre o mică întâlnire privată cu tine care începe cu un moment de reflexie, poate și cu câteva exerciții de respirație, doar pentru a reveni la calm și la persoana care ești acum, în prezent. Mai apoi, poți scrie pe o foaia sau în agendă un fel de scrisoare me manifestare a intențiilor, care sunt acestea, ce te-ar face să simți, de ce. Nu e nevoie să alegi cuvinte frumoase, ci doar să pui pe foaie cele mai ascunse gânduri, pe care poate nu le-ai rostit niciodată cu voce tare. Cred că la final poți face și câteva afirmații, cum ar fi aceea “Respirația este ancora mea, iar ancora mea în viață este respirația” sau aceea “Sunt puternic și mă iubesc mult”, cu voce tare. Puterea cuvintelor este incredibilă și toată energia pe care o transmit. Apoi, lasă agenda undeva și revino la intențiile tale periodic, pentru a vedea dacă le urmezi sau dacă voința ta nu mai e la fel de puternică.

Nu îți pot promite că ceea ce ai scris va deveni realitate, dar îți garantez că acest nou an poate să vină cu magie pentru tine și cu schimbări reale în ceea ce ține de partea ta emoțională. Dacă totul pare stupid, atunci e în regulă. Totuși, să nu te mire când alții “au noroc” și atrag ceea ce visează, să nu te mire că rămâi blocat într-un moment din viața ta sau în relații toxice sau că încă nu reușești să te iubești și să realizezi că ai un rol mult mai mare pe acest pamânt decât acela de a merge la serviciu, de a fi mamă, fiică, tată, elevă, angajată, iubit, iubită sau orice alt statut.

Sper ca 2021 să fie anul când vei deveni conștient de tine și de imensa putere pe care o ai, să scapi de gândiri limitative și să manifești cele mai frumoase intenții!

 • 39
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  39
  Shares
 • January 8, 2021
-->

Poate te interesează

VISION BOARD – instrument pentru a atrage ce îți dorești. Cum funcționează!
July 17, 2021
Mișcare acasă, fără diete, suplimente alimentare bune și echilibru
January 24, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020
5 ani de când nu mai mănânc carne
June 15, 2020
Sport echilibrat, nu trend, chin sau obligație
September 20, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *