Lucruri care ma enerveaza… cand jobul tau presupune mult networking…


In general, dar cu predilectie in joburi care presupun mult networking, relationarea cu un numar mare de oameni, colaboratori, liste de contacte, intalniri, agenda, timp bine distribuit pentru a fi prezent peste tot, fara a lasa neterminate toate taskurile unei zile… ajungi sa te lovesti de diverse situatii si persoane. Desi stau bine cu nervii si ma calmez rapid in situatii extreme, ma enerveaza groaznic anumite lucruri, care ma frustreaza:

-cei care nu inteleg ca timpul meu, ca si a lor, este la fel de pretios. Ca daca am stabilit ceva, verbal sau prin contract, este imperios necesar sa ramanem la acel plan. Ca daca se scimba ceva, trebuie sa anunti pe calea cea mai rapida pentru destinatar, ca nu e nimeni Nostradamus sa ghiceasca ca te vei razgandi  asupra unei intalniri sau a unui commitement in prealabil asumat.

-cei care promit ceva si nu se tin de cuvant. Sunt un om al cuvantului si cred in acesta, asa ca nu pot sa respect un om care nu are doua vorbe la loc. Nu imi doresc sa colaboram si nici macar sa mai interactionam ulterior. Tind sa iau de buna ceea ce mi se spuna, asa ca, de multe ori, sunt dezamagita, dar nu de ei, ci de mine deoarece nu pot accepta ca nu sunt toti oamenii la fel de seriosi.

-cei care nu raspund la mesaje/mailuri, dar care ma suna cand au nevoie de ceva; care apoi imi trimit comunicat de presa post event, dar nu au trimis si invitatia la eveniment; care ma spameaza cu noutati despre un brand, uitand modul de a fi din trecut fata de mine personal si aerele de vedeta.

-cei care se considera Dumnezeu pe Pamant, doar pentru ca, momentan, sunt parte a unui trust/a unei companii si detin o anumita functie. News for you: nimic nu e ireversibil si lucrurile se pot schimba chiar cand nu te astepti. Si ramai surprins pe cine contactezi in viitor sau cand dati nas in nas.

Cam atat pentru moment… e doar marti, asa ca urmeaza inca multe ore de nebunie, stres si ore nedormite.

P.S. Save the date: 27 martie 2014-cand ne vedem (Sper!) la Readmymind tea&fashion!

Foto: soundcloud.com

 •  
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
 • March 11, 2014
-->

Poate te interesează

Cum crești artificial un cont de Instagram
October 29, 2019
Cum se lucrează cu Influencerii
September 30, 2019
Ce pierzi atunci când nu ai o Strategie de Digital pentru brandul tău
August 15, 2019
În 2019 brandurile trebuie să devină mult mai responsabile social
January 24, 2019
Poate 2019 va fi despre naturalețe în Social Media. #farafiltredupademachiere
January 16, 2019
10 pași pentru o colaborare eficientă cu Influencerii
October 23, 2018

2 Comments

Alex
Reply March 12, 2014

IMI place extraordinar de mult cum scrii,la fel e si cu pozele de pe insta,super :-)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *