Am lansat LIBERTY DIGITAL – echipa de freelanceri seniori de care ai nevoie!


Atunci când am plecat din agenție, din rolul de Head of Digital, știam NU vreau fac o agenție de digital, cel puțin nu una clasică. Mi-am dorit ca, atât eu, dar și cei cu care lucrez, aibă libertatea de a face acest lucru de oriunde vor, din orice colț de lume, fară a fi nevoiți vină la birou fizic. Consider fiecare client și proiect ca pe unul personal, iar printre cerințele pe care le am față de cei alături de care ofer servicii clienților se numără: oferim  calitate, nu existe întârzieri de deadline și aducem rezultate. În timp, colaborările periodice au devenit constante, am renunțat la unii oameni cu care nu eram compatibilă din punct de vedere al viziunii, am pus mai multe bucăți în ecosistem și am gândit ceea ce, din octombrie 2022. se numește LIBERTY DIGITAL, adică o echipă cu freelanceri seniori care oferă servicii de marketing digital, de la strategie, la implementare, conținut, performance ads, SEO, website development și altele.

Ce este LIBERTY DIGITAL?

O echipă de freelanceri seniori care au de la minim 5 ani experiență până la +10 în domeniu. Avem toate acrediterile necesare, precum Google Ads certificates. Fiecare dintre noi are un portofoliu de clienți considerabil cu care a lucrat. Personal, am depășit 100 de clienți în peste 10 ani de publicitate, de la branduri internaționale la nume mici din România, țin traininguri de ani de zile, am investit peste 1 milion de euro în media în Facebook Ads, am scris zeci de articole pe bloguri de companie și sute de newslettere. La Liberty Digital nu facem “niște postări“, ci analizăm nevoile clientului, setăm o strategie sau, cel puțin, o planificare în digital pentru următorul an, apoi lucrăm cu posting plan, raport de aduri, STATUS în drive, totul organizat și structurat pentru ca totul fie ușor de monitorizat, nu se piardă informație și ne ușurăm viața reciproc, a noastră și a clienților noștri.

Misiune și viziune LIBERTY DIGITAL

Misiunea echipei Liberty Digital este compatibilă cu a mea, aceea de a ajuta brandurile crească în digital, de a le oferi o direcție strategică pe care putem construi împreună, astfel încât îndeplinim obiective concrete, de la expunere, până la leaduri și conversii. Viziunea este dată de credința lucrurile trebuie făcute pe baza unor cifre, a unor analize, de aceea nu gândim nimic fară un audit detaliat și o planificare bine pusă la punct. Vrem ajutăm clienții, fie antreprenori, fie proprietarii unor business-uri mai mari își externalizeze complet tot ceea ce ține de marketing digital, astfel încât se poată concentra pe proiecte de care sunt real pasionați, de dezvoltarea produsului sau serviciului pe care îl oferă.

Cui se adresează LIBERTY DIGITAL

Principalii clienți sunt antreprenorii români. Am depășit 50 în ultimii 4 ani de când funcționez pe cont propriu, iar cu unii lucrez de mai bine de doi ani. Am avut colaborări și cu start up-uri sau multinaționale, pe proiecte punctuale. Au existat și clienți din afară, veniți din platforme globale pentru liber-profesioniști, dar, predominant, Liberty Digital se adresează antreprenorilor români, deoarece nevoile lor sunt diferite de ale unor companii multinaționale, au total alte probleme și limitări. Am ajuns în tot acest timp le înțeleg modul de a gândi, știu fiecare este diferit și pot simți cine își iubește real brandul și înțelege de ce este nevoie de buget pentru digital, dar și cine nu este dispus ofere mai nimic, dar vrea facă de toate. Antreprenorii care înțeleg vin către o echipă de profesioniști pentru aceștia au experiență în domeniu și sunt flexibili în a primi propuneri ancorate în prezent… sunt preferații Liberty Digital. Feeurile sunt întotdeauna corecte, oferim diferite servicii în plus invariabil, dar există limite clar setate, astfel încât înțelegem de la început ce presupune colaborarea.

Avantajele de a lucra cu LIERTY DIGITAL

 • Ai un om dedicat cu care ții legătura pe toate bucățile necesare business-ului tău, cu care comunici pe mail și în drive, ai periodic întâlniri online, căruia îi poți spune ce îți dorești, ce se schimbă.
 • Ai o echipă se specialiști cu peste 5 ani experiență minim în domeniu, de la Digital Strategist, graphic designer, copywriter, SEO Expert, Google Ads specialist, web developer și altele. Externalizezi diferite taskuri către oameni specializați, astfel încât te poți focusa pe vânzări ori dezvoltare de produs, ci nu pe performance ads, conținut pentru platformele sociale sau alte detalii.
 • Primești constant rapoarte intermediare cu rezultatele obținute, precum și un raport lunar complet cu ceea ce s-a întâmplat în luna precedentă și optimizările care se vor face ulterior.
 • Ai o gamă extinsă de servicii online, de la updateuri sau construirea de la zero a websiteului tău cu flow, texte, grafică, trackinguri, SEO…. până la un pachet lunar, personalizat pe brandul tău care poate include conținut și reclame social media, reclamele pe Google, email marketing, influencer marketing și multe altele.
 • Ai feeuri corecte, pachet creat pentru brandul tău, în funcție de volumele avute și complexitatea proiectului.

Gama completă de servicii, precum și membrii echipei LIBERTY DIGITAL pot fi descoperite pe liberydigital.ro!

Dacă te-am convins LIBERTY DIGITAL este echipa de care ai nevoie pentru brandul tău, ori dacă ai alte întrebări sau, de ce nu, un brief cu detalii pentru care îți dorești o analiză inițială și eventual o cotație, ori poate vrei primești Portofoliul complet LIBERTY DIGITAL, atunci îmi poți lăsa un mesaj în formularul de mai jos sau îmi poți trimite un email pe adresa: luminita.balaban@read-my-mind.ro. ne auzim curând și reușim creștem firma ta în digital!

 • 62
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  62
  Shares
 • November 15, 2022
-->

Poate te interesează

De ce ții cont înainte de a face un website + componentele sale
November 29, 2023
5 ani de antreprenoriat – 5 lecții esențiale
October 17, 2023
S-a lansat “START în freelancing în digital” – program 1 lună
September 19, 2023
De ce să participi la Training Intensiv Facebook & Instagram Ads
August 09, 2023
Câteva recomandări pentru antreprenori înainte de a-și pune brandul în online
July 03, 2023
Tu cum stai cu STRATEGIA DE DIGITAL pentru brandul tău?
January 21, 2023

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *