Lia Aram prezintă – The Minister Of Elegance


În data de 30 mai, începând cu ora 19.30, la sediul showroom-ului Lia Aram, de pe str. Căderea Bastiliei, nr. 49, va avea loc lansarea primei ediții a proiectului „The Minister Of Elegance”

“Brandul vestimentar exclusiv feminin Lia Aram inaugurează un nou proiect intitulat „The Minister Of Elegance”, menit să scoată în evidență prin diverse mijloace de comunicare vizuală importanța Stilului Vestimentar Personal în completarea atitudinii, mesaj puternic promovat de acest brand. În abordarea subiectului pe care îl explorează, acest proiect a reunit peste 30 de femei din diferite domenii de activitate, precum modă, film, teatru, muzică, fotografie, arhitectură, design.

În cadrul evenimentului, se va lansa primul videoclip marca  „The Minister Of Elegance”,  a cărui paternitate este asumată de către Mircea Zanian și care reprezintă un mix din prezentarea stilului vestimentar, atitudinii și outfit-urilor pe care fiecare femeie participantă la proiect le promovează, esențializându-le într-un Stil Personal. Seria de fotografii realizate de Horia Stan și Alex Gelehrter vine în completarea evenimentului și le cuprinde, în diferite ipostaze, pe aceleași reprezentante ale sexului frumos.”

Atmosfera întregului eveniment va fi întreținută de DJ COSMINUIT, de live act-ul celor de la Harlequin Jack, precum și de seria de visuals susținută de GRAY.

P.S. Fiind una din cele 30 de femei selectate, ne vedem acolo. Abia aștept să văd filmulețul “The Minister of Elegance”! Hugs!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • May 25, 2014
-->

Poate te interesează

În weekend ne vedem la V for Vintage!
November 10, 2016
Cum sa transformi o stradă uitată într-un spațiu urban, fresh și cool!
April 11, 2016
În Orient Expressul lui Stephan Pelger
March 06, 2016
Inspiratie pentru un sezon intreg de la Gala Avanpremiere 16
November 30, 2015
Unde se aduna barbosii sambata!
September 03, 2015
O redeschidere in stil grandios – H&M Unirea Shopping Center
July 10, 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *