Ne îndrăgostim când vibrăm energetic la unison


Auzim deseori povești despre oameni care s-au îndrăgostit, deși părea că nu au nimic în comun. Aparent contrastele se atrag, iar persoane cu personalități și gusturi diametral opuse se pot îndrăgosti. Alte teorii susțin că cei care au pasiuni și dorințe despre viață comune pot face un cuplu excelent.  Mi se pare însă extrem de superficial să analizezi oamenii că pe niște șoareci de laborator și să îi catologhezi atât de banal. Dacă mie îmi place marea, iar ție muntele, se poate totuși să ne îndrăgostim. Dacă pare că suntem din exact același film și că semănăm teribil, iar există șansa de a ne fi bine împreună.  Sau nu!

Nu ne îndrăgostim nici de aspect, nici de proiecțiile din trecut, nici măcar de hobby-urile cuiva, deși sigur că acestea pot alimenta un cuplu. Ne îndrăgostim de senzațiile create de celălalt, de cum ne face să ne simțim când ne privește, de cum se poartă. Ne îndrăgostim dacă vibram energetic la unison și dacă planetele sunt aliniate pentru a primi și a oferi emoție în acel moment. Nu poți aștepta ca cineva care nu este pregătit emoțional să fie capabil de iubire. Și se poate întâmpla ca un om cu care aparent nu ai fi avut ceva de împarți să devină iubirea vieții tale. Nu este atât de mult magie, cât este vorba de un schimb energetic care v-a atras în același timp și spațiu laolaltă și v-a conectat emoțional.

Când cineva nu răspunde sentimentelor tale nu este vina nimănui. Trebuie acceptat că nu se află în fluxul tău energetic. Ce vreau să spun este că dacă ți-ai smuls cândva părul din cap întrebându-te de ce nu sunteți împreună, deși aparent sunteți foarte compatibili, gândește-te că priveai din unghiul greșit problema. Nimeni nu contesta că ați fi fost pe bune un super cuplu, dar, nu v-ați conectat. La fel se întâmplă și în cazul celora la care te uiți și te întrebi ce mama naibi caută împreună. Tot despre schimb de energii este vorba.

Am convingerea că nu poți oferi cuiva care nu este gata să primească. Mai cred că trebuie să nu îți consumi energia cu persoane care sunt pe frecvențe joase comparativ cu tine din punct de vedere sentimental. Poți în schimb să îți canalizezi tot ceea ce simți înspre tine, să îți oferi mai mult, să îți aduci bucurie, să zâmbești înspre viață și să conștientizezi ceea ce ai, ce ești și faptul că vei atrage fără doar și poate persoană potrivită energetic pentru tine. Restul sunt încercări de prisos, dorințe, obesii, amăgiri și lupte pierdute din start. De energie pozitivă și iubire să ne încărcăm și să avem puterea de a o canaliza spre a face frumos din viața noastră!

Foto: Pinterest

 • 292
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  292
  Shares
 • November 26, 2017
-->

Poate te interesează

În viață trăim 2 tipuri de iubire romantică: cea care te distruge și cea care te ridică
February 05, 2021
De ce ne despărțim? Limbajele iubirii.
July 12, 2019
10 pași pentru a fi un om fericit (pe bune!)
January 31, 2019
Nimic din ce pleacă nu a fost dat să rămână
June 28, 2018
De ce ai nevoie de o Încheiere în relația de cuplu
June 17, 2018
Doar o idee despre ce înseamnă un cuplu frumos
May 06, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *