Înapoi în sală post implanturi! (P)


Nu credeam că îți poate fi atât de dor de sport, până să fiu nevoită să fac o pauză mai lungă. De când mă știu fac constant mișcare. Încă din copilărie am mers la handbal, volei, balet. În liceu alergăm de câteva ori pe săptămâna. În clasă a XI-a am descoperit aerobicul, apoi au venit patinele, rolelele. Cu bicicletă merg de mică și nu am pierdut acest obicei nici acum. În 2008 am descoperit World Class și de atunci nu am mai renunțat. Sunt genul de fată care merge la World Class încă de când nu era atât de popular și cred, în continuare, că este cea mai cool și complexă sală că și programe din România.

Perioada de repaos a venit post implanturi cu silicon și a fost una impusă, pentru recuperare. Am mai avut momente de delăsare, dar să nu ai deloc voie să faci niciun fel de mișcare cel puțin o luna, să nu poți merge la clase în primele 3 luni, este cu totul altă poveste. Partea bună este că după 2 luni poți să lucrezi picioarele, să faci alergări ușoare. Nu forța partea de sus, nu fă întinderi ale brațelor, evită clase dure precum Interval și stai departe de sauna și de piscină. După 4/5 luni și după ce ai în prealabil acordul chirurgului, poți reîncepe antrenamente normale. Nu uită să porți o bustieră care să menționa ferm sânii și cu care să te simți protejată. Greutăți mari, împins la piept și alte exerciții care îți solicita bustul sunt interzise o perioadă mai lungă. Nu uită să zâmbești, să te mobilizezi și să îți faci abonament, pentru că astfel vei avea o motivație să faci mai des sport.

 

Motivul pentru care am revenit și după pauză la World Class este simplu. Cred că acest brand a revoluționat modul în care oamenii văd sportul, cel puțin în București, dar nu numai. Văd tot mai multe persoane interesate și preocupate de aspectul fizic. Asist la extinderea World Class în diverse cartiere și mă bucur să zic că nu mai este nicio fiță să ai abonament. A devenit ceva firesc pentru mulți și s-a deprins deja obiceiul de a face sport. Și asta este un semn de civilizație și la noi. Pentru acest lucru trebuie să mulțumim World Class, echipei și managementului care face minunat ceea ce face și influencerilor care au ajutat la această creștere.

Ușor ușor, după 4 luni de inactivitate, revin la normal. Am început cu 30, apoi 40 de minute, acum am ajuns la o oră de mișcare. Ne vedem la World Class! 🙂

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • February 25, 2016
-->

Poate te interesează

Va invit la “Fara prejudecati” cu doctor chirurg estetician Calin Dobos (P)
December 13, 2015
Frumusetea pentru femei – presiune sociala sau doar ego?
December 06, 2015
Si femeile destepte au silicoane dar nu au mereu curaj sa vorbeasca despre asta (P)
December 04, 2015
15 mituri despre implanturile mamare cu silicon (P)
October 22, 2015
Cum te simti si ce nu faci dupa operatia de implant de silicon – prima saptamana (P)
October 16, 2015
Ce trebuie sa stii inainte sa iti pui silicoane (P)
October 12, 2015

2 Comments

Alexa
Reply June 8, 2016

Foarte ajutator articolul, chiar eram in cautarea unui chirurg bun pentru lifting mamar. Sper sa imi fac si curaj sa ajung!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *