8 idei de cadouri la prețuri accesibile


Am fost recent prin magazine după un cadou pentru o prietenă și mi-am dat seama că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și trebuie să mă ocup de cadouri, pentru prieteni, ai mei, nepot, pentru mine. Cum timpul trece îngrozitor de repede, posibil să nu mai am timp de colindat mallurile, așa că voi opta pentru variante mai rapide, precum shopping online. Cu toții cred că avem nevoie de idei de cadouri, în prag de Sărbători, așa că m-am gândit să vă ofer câteva sugestii diferite. Am făcut o selecție de cadouri, pentru orice tip de buget. Și oricum, consider că nu e totul despre bani când vine vorba de a oferi, ci mai ales de a avea puțină creativitate, de a te gândi la personalitatea celui căruia îi oferi și de a face acest lucru cu tot sufletul, fără a avea vreo așteptare. Personal, îmi place să fac mici bucurii și în timpul anului, mai ales când cealată persoană nu se așteaptă.

Dar, să revenim la ideile de cadouri la prețuri accesibile

 • Globul de poveste de la Livrez Dragoste-Atelier de Scrisori costă doar 45 de lei și este realmente special. Vine într-o mulțime de modele pe care le puteți alege de pe livrezdragoste.ro, este caligrafiat manual și împachetat într-o cutie cu fundă și sigiliul Livrez Dragoste. Mi se pare potrivit pentru oricine, bărbat sau femeie. În plus, tot la Livrez găsiți și Rame de Crăciun, lumânări parfumate, dar și Cadouri mai complexe.

 • Abonament YUMMDIET pe 1 an de zile, cu 80% reducere până pe  25 decembrie. Este ideal pentru cei care vor să rămână în formă sau să slăbească. Include dietă personalizată lunară, feedback pentru meniul zilnic din partea unui coach, video antrenamente și coaching de lifestyle, calculator înlocuiri alimente de bază, lista săptămânală de cumpărături și webinar de nutriție săptămânal. Mult mai bun decât clasica ciocolată și, fără doar și poate, persoana care va primi acest cadou îți va mulțumi tot anul.

 • Voucher la un Salon de SPA sau de înfrumusețare este apreciat de orice doamnă, indiferent de valoare. Chiar și un masaj de relaxare este minunat, dar opțiuni există infinite, fie că vorbim de împachetări, lifting sau alte proceduri mai complexe. Și, de ce nu, puteți merge în cuplu, cu telefoanele închise o zi întreagă; ori cu mama sau prietena cea mai bună, astfel încât să vă relaxați total la finalul unui an extrem de agitat.

 

 • Kit pentru răsfăț acasă, variabil, în funcție de buget și destinatar. De exemplu: o pernă pufoasă, o cutie de ceai mai deosebit, un borcan cu miere, un spumant de baie și poate o pungă de turtă dulce – ar fi un cadou ideal pentru mama. Dar, ca mic pont, cât timp ceea ce puneți în kit este ambalat crăciunistic și arată frumos, cu siguranță va fi apreciat și va aduce bucurie persoanei iubite.

 • Pachetele de cărți de la PRINT ONE BOOK la promoție până pe 18 decembrie, sunt o alegere minunată, mai ales că puteți oferi câte o carte din pachet unor persoane diferite, astfel faceți economie și scăpați și de grija de a alege pentru fiecare. O carte este întotdeauna apreciată, mai ales că, în perioadă asta, vom avea mai mult timp de stat în casă la căldură, în pijamale pufoase, cu o ciocolată caldă alături, așa că sperăm să citim mai mult.

 • Seturi de la magazinele mari precum Sephora, Douglas, Kendra – ideale mai ales pentru persoanele mai în vârstă, cărora nu aveți cum să le dați dulciuri sau papuci cu Moș Crăciun. Un set elegant de baie sau unul cu parfum și cremă de corp, ori un set de make up, arată minunat și vine și gata ambalat în ton festiv. Cam toate brandurile au pachete ediție limitată de Crăciun, așa că imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă, la un preț bun.
 • Cadou cu dor de călătorii, care, ține și el de imaginație, dar care poate varia: de la un voucher pe 1 an de zile la o companie aeriană, la o hartă din aceea răzuibilă, un troller sau orice altceva te poartă cu gândul la o destinație preferată de cel căruia îi dai cadoul. Măcar să visam și să sperăm, acum în pandemie, dacă prea multe opțiuni de a pleca departe nu există.
 • Timp împreună – aparent gratuit, practic include și ceva costuri, în funcție de ceea ce vă place să faceți împreună. O zi în care îi gătești, îi faci un masaj, provoci la o plimbare sau cumperi un board game nou pentru voi, ori faceți un maraton de filme, unde tu faci pop corn, cocktailuri și ai grijă să răsfeți cât de mult se poate persoana cealaltă. Cu siguranță o astfel de zi va fi memorabilă și mult mai iubită decât orice lucru material.

Dacă aveți și voi idei de cadouri la prețuri accesibile, sunt curioasă să le aflu, mai jos în comentarii. Sper să primim cu toții cadoul perfect de la cei iubiți și să avem un Crăciun cu liniște interioară și bucurie!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • December 10, 2020
-->

Poate te interesează

Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018
Sutiene pentru femeile care suferă de cancer la sân
November 19, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *