ICEEFest 2017 – cel mai mare eveniment de digital din România


Pentru mine, ICEEfest este cel mai așteptat eveniment al anului din România. L-am descoperit abia acum 2 ani, iar anul acesta va fi cea de a 3-a oară când voi participa. ICEEfest crește tot mai mult ca și calitate și diversitate. La ICEEfest îți dau întâlnire o mulțime de nume sonore din digital, speakeri din afară, reprezentanții de top a unor companii de prestigiu, oameni care inspiră atât prin cariera lor, dar și prin felul de a se prezența în fața publicului. Și dacă îmi place ceva și mai mult este faptul că, timp de 2 zile, pe 15 și 16 iunie, pe lângă coferințe, există tot felul de activări creative, petreceri, zone de networking și activități care fac din ICEEfest o experiență complexă.

ICEEfest este cel mai mare festival de digital&tehnologie din Europa Centrală și de Sud-Est. Are loc la Băneasa Shopping City și își propune să aducă pe scenă în jur de 130 de vorbitori și peste 4000 de participanți din 20 de țări. Sigur că cifrele sunt impresionante, dar cel mai interesant este că vor fi prezentări legate de Publicitate, Social Media, Creativitate, e-commerce, Tehnologie și chiar paneluri despre entertainment ca industrie. Printre speakeri am regăsit nume de la Facebook, Shazam, BBC, Google, The New York Times, dar și vloggeri din România. Există mai multe săli, așa că puteți alege la care dintre prezentări să participați.

Mai sunt doar 3 zile în care puteți cumpăra bilete la prețul de 200 euro full pass, apoi prețul devine 300 euro. Dacă vă interesează doar segmentul Health sau cel despre Start-up-uri, găsiți bilete separat. Sper să ne vedem acolo pentru că vă asigur că merită, fie că lucrați într-o agenție de publicitate/evenimente/PR/Digital, fie sunteți clienți și nu știți care sunt noutățile și trendurile în digital&tehnologie în 2017, fie dornici să învățați mai multe. Ne vedem la ICEEfest!

 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  84
  Shares
 • May 22, 2017
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *