În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100


De ceva ani încoace merg și povestesc tuturor apoi despre iCEEfest. Am zis-o și îmi mențin părerea: este singurul eveniment de tip festival din România unde merită total să ajungi și unde îți va fi imposibil să te plictisești. În noiembrie am ajuns la Web Summit în Lisabona. A fost senzațional, am alergat între scene, dar cred cu tărie că iCEEfest este cel puțin la fel de bun și complex și că a crescut în fiecare an în mod vizibil. Cel mai mare festival dedicat transformării digitale din Europa de Est are loc pe 13 și 14 iunie la Băneasa Shopping City. Anul acesta adună peste 150 de speakeri de pe tot mapamondul și peste 4000 de participanți. Iar așa cum era de așteptat, UPGRADE 100 vine și cu noutăți.

La iCEEfest vor fi prezenți reprezentați ai unor giganți în digital și tehnologie. Temele principale sunt: publicitate, video, gadgeturi, robotics, e-health, ecommerce, gaming, publishing, PR s.a.. Personal, în anii precedenți, am văzut la iCEEfest tot felul de noutăți din industrie, am asistat la prezentări despre trenduri și schimbări și am plecat acasă cu idei de pus în practică și în România, precum și cu o mare doză de inspirație. Anul asta aștept să îi aud pe Dean Kinsman (FBI), Ben Kaplan (PR Hacker) și pe Paul Marsden (London College of Fashion). Ar mai fi foarte mulți alții de amintit, dar știu că decizia va fi de moment. De fapt, unul din cele mai faine lucruri la iCEEfest este aplicația de mobil unde poți să îți faci program, vezi sălile, vezi alți participanți, afli detalii despre vorbitori. Și nu de puține ori am alergat între săli și m-am folosit de aplicație pentru a mă decide la ce vreau să rămân și când să ies în pauza de cafea. Pentru că iCEEfest este și un prilej excelent pentru networking, atât cu oamenii din domeniu din România, dar și cu cei veniți din afară. Îi prinzi la o discuție și cine știe cum se leagă pe viitor colaborări de business sau poate oportunități de angajare.

Mi se pare fabulos că în festival, în paralele cu prezentările, va avea loc și UPGRADE 100 Startups. Pe 14 iunie vor exista 2 scene dedicate acestui topic unde investitorii se pot întâlni cu inițiatorii startupurilor. Se vor atinge topicuri precum: creșterea accelerată, cum să obții fonduri, în ce fel de startups să investești. Platforma start-up.ro susține competiția de pitching The UPGRADE 100 Floors Elevator, care pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro, oferit de fondul de investiții de capital de risc GapMinder Venture Partners.

Mai sunt încă bilete, ceea ce mă surprinde, dar sunt convinsă că există și cei ca mine care nu au stitu dacă vor fi plecați sau vor avea alte proiecte pe 13 și 14 iunie. Dacă nu și vreți să investiți în voi, în dezvoltarea profesională și personală și sunteți interesați de tot ce înseamnă digital și tehnologie, zic să intrați pe iceefest.com și să vă comandați bilete. Ne vedem la iCEEfest UPGRADE 100!

60953643_1366999733439321_4998594878817435648_n

 • 31
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  31
  Shares
 • June 5, 2019
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019
Plec din nou în BIZ SMS CAMP
December 01, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *