Mai este o lună până la ICEEfest 2018


ICEEfest e un fel de UNTOLD pentru cei pasionați de digital, de publicitate, de comerț online și mult mai mult de atât. Probabil nu sunt singura care abia așteaptă să descopere speakerii, activările brandurilor, surprizele organizatorilor. ICEEfest e un altfel de eveniment, cel mai complex și mai bine gândit din România din industrie, singurul care poate fi comparat cu ce se întâmplă în afară. Anul acesta, cel mai mare festival de digital&tehnologie din Europa Centrală și de Sud-Est are loc pe 14 și 15 iunie, tot la Băneasa Shopping City, ca și anul trecut. Vor fi două zile de prezentări, networking, puțin party și multe lucruri noi învățate. ICEEfest nu trebuie ratat dacă vrei să afli ce e nou în digital și tech de la peste 200 de vorbitori din România și de peste granițe.

Am navigat pe site printre speakeri și am descoperit câțiva care vin din partea Facebook, Google, Netflix sau The New York Times. Pe lângă prezentările inspirationale, aștept cu interes și panelurile cu dezbateri. Gazda va fi, ca de obicei, actorul britanic și extrem de carismatic, Jeff Leach. Și, desigur, avem și români care vor urcă pe scenă, unul dintre ei fiind Mihnea Gheorghiu, actualmente Global Digital Creative Director la Publicis în Milano și pe care, dacă nu l-ați mai văzut, o să îl adorați. Un alt lucru care îmi place la ICEEfest este varietatea din care poți alege, astfel prezentările sunt împărțite în mai multe săli, în funcție de zona de interes: Disruption, Health, VR/AR & Creativity, Advertising & Marcom, eCommerce & Retail, Digital content și alte câteva.

Prrogram detaliat – aici!

Biletele sunt limitate la ICEEfest, doritori sunt mulți, veniți chiar din alte țări, așa că zic să vă grăbiți pentru a vă asigura un loc la acest festival despre digital de unde întotdeauna pleci acasă cu dorința de a face mai mult și cu cel puțin o idee pe care o vei dori să o pui în practică!

Foto: Pagina Facebook ICEEfest

 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  54
  Shares
 • May 14, 2018
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *