Trebuie să fii prezent la ICEEfest – cel mai amplu festival dedicat Internetului din Europa Centrală și de Est


Anul trecut nu am reușit să ajung la ICEEfest deoarece aveam deja planificată o vacanță în afară. Mă credeți ori ba, am regretat și m-am gândit chiar și de pe alte meleaguri că am ratat ceva unic în România. Pentru că acesta este adevărul: ICEEfest este cel mai amplu și cool eveniment dedicat onlienului din Europa Centrală și de Est. Pe lângă faptul că aduce laolaltă 100 de speakeri și traineri internaționali de la giganți precum Facebook, Google, Netflix, BBC, Vice și mulți alții, la acest eveniment există de anul acesta și ICEEhealth, o sesiune dedicată Start Up-urilor, iar la Fun Area se întâmplă o serie de concerte și spectacole de stand up care fac ca cele 2 zile, 9 și 10 iunie, să devină o adevărată experiență pentru fiecare participant.

M-am uitat cu atenție pe agendă și am realizat că biletul de intrare este chiar foarte ieftin, dacă compar cu ceea ce se întâmplă la noi, dar, mai ales, cu festivaluri similare din lume. Daor azi, 29 mai, puteți trimite un mail pe adresa tickets@iceefest.com și achiziționa un bilet la prețul de 150 euro. Dacă achiziționați 3, atunci fiecare costă doar 105 euro. De mâine, ICEEFest Ticket costă 200 euro, iar VIP Ticket 300 euro. Găsiți lista completă de prețuri: aici! Eu zic să vă grăbiți și să nu vă prindă miezul nopții fără bilet.

Investiți în voi, în oamenii din agențiile și companiile voastre, în viitorul vostru. Vă luați doza de creativitate, cunoașteți oameni mișto, faceți networking, aveți șansa de a lega relații cu persoane influente și poate vă vine și o idee genială pentru o viitoare campanie sau pentru a începe propriul business. Eu una merg cu aceste gânduri și sunt convinsă că nu voi fi dezamăgită. Iata alte 7 Motive sa vii la ICEEfest.

Interactive Central and Eastern Europe Festival este și o platformă dinamică de know-how. De la creativitate, conținut, Social Media, până la tehnici avansate de monetizare a traficului online sau subiecte actuale precum VR și Small Data, ICEEfest va fi locul de unde vei putea să culegi informația. Descoperă programul complet, ia-ți unul din cele 450 bilete rămase și număra zilele până când ne dăm întâlnire la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shoppping City!

 

 

 • 66
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  66
  Shares
 • May 29, 2016
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *