Peste 100 de ani de tradiție în pantofi – Helwig Shoes (P)


Personal, între tocuri și pantofi cu talpă joasă, îi prefer pe cei din urmă. Dacă sunt bocanci, sunt din piele și au un design interesant, atunci m-au cucerit. Cam așa a fost și cu prima mea pereche de încălțăminte de la Helwig Shoes. Am zâmbit privindu-i deoarece am creat instant în cap mai multe ținute. Vă vorbesc de bocanci în toiul primăverii deoarece consider că acest item este ideal pentru multitudinea de festivaluri și de petreceri pe lac care vor veni. Plus că mergem la munte și în sezonul rece și că doar femeile inteligențe își iau iarna loțiune de plajă și vara bocanci. Parcă așa spunea o vorbă înțeleaptă.

hk

hj

Să nu credeți însă că Helwig Shoes înseamnă doar atât. În acest moment am comandat o pereche de sandale galbene că soarele și abia le aștept. Am descoperit pe site și câțiva pantofi interesanți și am auzit că vine curând și o colecție de genți. Am aflat că Helwig Shoes este o afacere de familie care a început tocmai în 1921 sub forma unui mic Atelier deținut de Georg Helwig, pe vremea aceea Confecționer Încălțăminte pe Comandă. Ani mai târziu, fiul său Emil Helwig, care conducea Departamentul Tehnic și de Creație al Fabricii Dâmbovița, a preluat frâiele afacerii tatălui, transformând Atelierul într-o adevărată fabrică.

În prezent, Carmen Helwig este cea care conduce acest brand cu peste 100 de ani de tradiție și care păstrează același principiu: calitate înainte de modă. Fiecare pereche este lucrată manual, iar pielea folosită este importată din Italia. Fiecare produs  are parte de o inspecție strictă și amănunțită, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. În același timp, Helwig Shoes a produs încălțăminte din piele pentru nume cunoscute din domeniul retail ,cum ar fi: Leonardo ( timp de 15 ani), Otter  și mulți alții.

Personal îmi place nonconformismul brandului și faptul că fiecare model este altfel decât ceea ce găsești pe piața din România.Iar prețurile sunt în jur de 200-500 de RON, adică foarte ok în dacă ne gândim la calitate. Vă las sitetul unde puteți găsi produsele și sunt tare curioasă să aflu cum v-ați înțeles cu Helwig Shoes!

30530599_10156310474088256_5665687253611970560_n (1)

 • 83
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  83
  Shares
 • April 24, 2018
-->

Poate te interesează

Vine vara, liber la lenjerie cu imprimeuri florale! (P)
April 08, 2018
Când Tommy Hilfiger a întâlnit-o pe Gigi Hadid
October 04, 2016
ETNO Romantique, noua colecție Meli Melo Paris (C)
February 17, 2016
Inspiratie pentru un sezon intreg de la Gala Avanpremiere 16
November 30, 2015
Alexander Wang pentru H&M- sporty-urban si branding supradimensionat de accesorii
October 16, 2014
Sport e chic!
July 07, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *